joi, 25 aprilie 2013

Fard de obraz AVON - 24k Sculpt and Shimmer Gold Blush Duo - REVIEW

Tocmai ajunsesem cu printesele la bunici, adica la ai mei parinti. Primul lucru care mi-a sarit in ochi cand a intrat mama pe usa, a fost fardul ei de obraz. "Ce blush e asta? Arata WOW! Unde e? Pot sa-l incerc?" Cam la asta a fost supusa saraca femeie, care inainte sa isi traga sufletul, a trebuit sa lamureasca zuza despre ce era vorba.
Misterul a fost rezolvat! Va prezint: AVON 24k GOLD BLUSH DUO!



CE SPUNE PRODUCATORUL:

Un fard de obraz duo, stralucitor, care va va ajuta sa conturati si sa va iluminati pometii. (pometii spune, pometii am scris, nu e o traducere defectuoasa! ;))

INGREDIENTE:

PAREREA MEA:

Arata minunat! Eu nu il folosesc drept fard de obraz si iluminator (va marturisesc ca fac un efort considerabil sa nu tastez cuvinte de gen highlight si blush...:)) ci le amestec si le folosesc intotdeauna impreuna. Imi place aspectul cumva umed sau mai bine zis perlat, pe care il creeaza pe obraz. Lumina aluneca perfect pe el, nu are o textura granulata, prafoasa, nu cade pe toata fata si rezista bine pana seara. Asta pot garanta dupa servetelele demachiante incarcate de produs! ;) 
In fotografii, de la stanga la dreapta, iluminatorul, fardul de obraz si nuantele impreuna:



Are o pigmentare foarte buna! Nu trebuie aplicate 10 straturi sa poti zari ceva! Culoarea cred ca merge pe o varietate de tenuri, am tendinta sa il folosesc cu pensula sintetica, pe care o ating intai de mana pentru a nu aplica produs in exces, a mea mama foloseste insa o pensula naturala, dupa care cu un disc demachiant perfect curat, sterge o idee surplusul. Efectul este identic, daca ar fi sa ma intrebati pe mine!
Imi pare rau ca nu mai exista in catalogul Avon actual, trebuie sa marturisesc ca l-am cautat peste tot, pe ebay, pe la reprezentantii companiei - poate mai avea cineva un produs. Pana la urma, mama s-a oferit sa mi-l dea pe al ei, dar am refuzat-o. Cu greu. L-am gasit cateva zile mai tarziu pe Okazii si l-am luat fara sa clipesc! Yeeeeey! :)))

Daca aveti sansa sa dati peste el, sau daca se reintroduce la vanzare (Hello, Avon, ne aude CINEVA?!?), vi-l recomand cu drag! Cu mentiunea: contine mica si talc! Daca stiti ca aveti intoleranta la asa ceva... de evitat!

Produsul: 5 puncte din 5 (atentie la aplicare, este foarte usor sa se cada in pacatul utilizarii in exces)
Ambalaj: 4 puncte din 5 (mi-as fi dorit sa aiba oglinda, dar mai bine tin costul mai jos si o sa si-l permita mai multa lume decat sa puna oglinda si...;))
Calitate: 5 puncte din 5 
L-as mai cumpara: cred ca imi va ajunge foarte mult timp, deoarece aplic un strat foarte fin, dar de principiu, daca as avea de unde, DA!

    
Disclaimer: nu sunt un "review-er profesionist", nu sunt platita de nicio companie pentru a face review-uri si nici nu dispun de fonduri nelimitate pentru a cumpara cosmetice. Marea majoritate a produselor prezentate sunt achizitionate dupa o perioada lunga de cautari pe internet, de citit review-uri cat mai realiste (vezi Makeupalley, veti gasi prescurtat in blog MUA), de folosit tester-ul si produsul in sine o perioada generoasa de timp, pentru a putea oferi o parere cat mai pertinenta. De aceea, cele mai multe review-uri vor fi pozitive vizand produse care mie mi s-au parut extrem de bune. Nu agreez sa scriu review-uri negative dar atunci cand o fac este pentru ca sunt profund dezamagita de un produs. O sa gasiti pe alocuri termeni in engleza, pentru ca majoritatea materialelor le gasesc in aceasta limba si imi vine mai natural sa ma exprim asa pe de o parte, si pentru ca asta sunt, asta mi-e stilul de exprimare datorat mediului in care traiesc, pe de alta. Imi cer scuze anticipat daca voi crea un disconfort celor care nu cunosc engleza. Va multumesc pentru intelegere.

© 2012-2013 wolfettepandora.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu