miercuri, 24 aprilie 2013

Tratament de unghii CREATIVE NAIL DESIGN - Solar oil - REVIEW

Am avut de cateva ori probleme destul de mari cu mainile. Unghiile mi se desfaceau strat cu strat, se rupeau din carne, o adevarata nebunie! S-ar putea sa fie vorba de o sensibilitate crescuta la detergent pe care o am de cand ma stiu, plus incapacitatea blondei de a face activitatile casnice cu manusi in maini. 
Intr-unul din aceste episoade, am gasit pe Internet Solar Oil. Maaaare bucurie! Review-uri peste review-uri pozitive, pe MUA rating 4.3 din 5, 198 de recenzii din care 80% l-ar cumpara din nou. Ce sa zic, eram in delir. Ha-ha! Daca in vremurile acelea apuse as fi citit etichetele cum o fac acum... Norocul a fost ca l-am prins la un pret de nimic, in perioada lichidarilor de stoc ale unei companii. 

Sa lasam suspansul si sa pornim la drum:




CE SPUNE PRODUCATORUL:

Un ulei de cuticule premiat, infuzat cu ulei de jojoba si vitamina E. Utilizarea repetata conduce nutrientii in profunzime, creand unghii puternice si sanatoase, precum si cuticule hidratate. SolarOil™ ar trebui sa existe in orice salon de manichiura.

Uleiul de jojoba asigura patrunderea in profunzime a vitaminei E, reducand semnele de imbatranire si protejand atat pielea cat si unghiile. 
Sugestii CND (Creative Nail Design):
Aplicati seara la culcare, pentru a mentine sanatatea unghiilor si cuticulelor.
 Utilizati dupa pilirea unghiilor cu buffer-ul (pila cu 4 fete) pentru a spori stralucirea unghiilor.
 Pentru un tratament intens de hidratare, aplicati atat pe unghie cat si pe piele.


LISTA INGREDIENTE:




Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate.
PAREREA MEA:
Fetelor, minunea asta pe piata, la ora actuala costa 68ml - 30 GBP. Da, lire, adica aproximativ 150 RON. Fiind varianta cea mai mare de produs (el se gaseste si la 15ml, precum si la 7.5ml), este cea mai... avantajoasa! Oooooook...  Cineva pe jos de ras?

Deci, sa vedem: ulei de migdale + ulei de jojoba + ulei de orez + parfum si vitamina E. Uleiurile nu sunt organice! In aceeasi bani, de pe elemental puteti cumpara ingrediente bio pentru 600 ml de Solar Oil, la o calitate superioara!

Asta e una din multele erori de judecata pe care le-am avut inainte sa incep sa ma documentez. Sper sa invete cineva ceva din ea. Ma guduram pe atunci ca a dat norocul peste mine, acum surad cat de bleguta am fost. 

Daca vreau sa beneficiez cu adevarat de un ulei pentru cuticule, eu ma ajut fie de squalene, fie de uleiul de masline. Acesteau au molecule foarte mici (atentie vara, daca le aplicati pe ten, pot infunda porii cu viteza sunetului) si patrund foarte usor prin piele. Adaug ceva vitamina E (care pe langa proprietatile clasice - antioxidant, elasticizant, antiinflamator are si o functie de conservant, prelungind durata de viata a uleiurilor in care este adaugata), si cu amestecul acesta imi hranesc mainile chinuite - nu doar cuticulele, cat pot de des. Dupa ce folosesc in prealabil o crema foarte hidratanta. ;)

Schimbarea in bine se vede (nu ma refer aici la produsul CND) palmele nu mai sunt glaspapir iar cuticulele se lasa impinse la locul lor, fara impotriviri. Unghiile par ceva mai rezistente, dar inca mi se exfoliaza. Probabil le pandeste o cura cu Nailtiques Protein Formula 2, un alt tratament destinat exclusiv unghilor, dar care are o compozitie foarte buna.

Deci, in privinta Solar Oil... am zis tot ce-am avut de zis. Produsul isi face treaba cuminte, va reamintesc ca e plin Internetul de review-uri care il ridica in slavi. Insa alternative mai ieftine si mai bune calitativ aveti la un click distanta, pe orice site romanesc care vinde produse bio, extrase la rece.

Voua, o zi unica si minunata!

  • Produsul: 3 puncte din 5 (face partial ce promite!)
  • Ambalaj: 5 puncte din 5 
  • Calitate: 3 puncte din 5 (raportul pret/calitate e... cum e!)
  • L-as mai cumpara: Aaaaaa... Poftim?!?

  
   Disclaimer: nu sunt un "review-er profesionist", nu sunt platita de nicio companie pentru a face review-uri si nici nu dispun de fonduri nelimitate pentru a cumpara cosmetice. Marea majoritate a produselor prezentate sunt achizitionate dupa o perioada lunga de cautari pe internet, de citit review-uri cat mai realiste (vezi Makeupalley, veti gasi prescurtat in blog MUA), de folosit tester-ul si produsul in sine o perioada generoasa de timp, pentru a putea oferi o parere cat mai pertinenta. De aceea, cele mai multe review-uri vor fi pozitive vizand produse care mie mi s-au parut extrem de bune. Nu agreez sa scriu review-uri negative dar atunci cand o fac este pentru ca sunt profund dezamagita de un produs. O sa gasiti pe alocuri termeni in engleza, pentru ca majoritatea materialelor le gasesc in aceasta limba si imi vine mai natural sa ma exprim asa pe de o parte, si pentru ca asta sunt, asta mi-e stilul de exprimare datorat mediului in care traiesc, pe de alta. Imi cer scuze anticipat daca voi crea un disconfort celor care nu cunosc engleza. Va multumesc pentru intelegere.

© 2012-2013 wolfettepandora.blogspot.ro

7 comentarii:

  1. Buna,

    Ti-am descoperit blogul de curand si as vrea sa te intreb de pe ce site extern iti cumperi produsele. Pe mine ma tot tenteaza sa plasez o comanda pe feelunique, insa din pacate nu prea am gasit cumparatori din Romania care sa zica daca e ok sau nu, ajunge comanda sau nu...

    Mersi frumos,
    Simona

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Simona!

      Eu am comandat pana acum de pe beautybay.com, iherb.com si hqhair.com. Mai iau cate ceva de pe ebay.co.uk dar numai de la cei care au peste 1000 de vanzari si review-uri peste 99% pozitive. De asemenea, am mai comandat de pe love-makeup.co.uk si am fost foarte multumita. Si eu ma uit la feelunique cu jind, vizez niste produse redken. Daca plasez o comanda, o sa revin sa iti spun cat de ok sunt. ;)

      Ștergere
  2. Mersi mult de raspuns! Initial vroiam sa plasez o comanda pe beautybay, dar am citit mai multe review-uri (de pe site-uri din strainatate) care spuneau ca nu si-au primit comanda si m-am cam speriat...Mersi inca o data!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am promis ca raspund! Am comandat atat de pe beautybay cat si de pe hqhair si nu am avut nicio problema. Cred ca belele apar la noi in tara, eu am patit-o cand a fost postarita in concediu si a venit altcineva sa-i tina locul... nu mi-au ajuns 2 colete din UK cu creme de fata. In rest NICIODATA nu am avut evenimente neplacute. Deci... ce concluzie sa trag?!? ;)

      Ștergere
  3. Buna ,

    Spune-mi te roh , produsele comandate de pe beautybay le ridici de la oficiul postal sau iti sunt livrate la adresa mentionata? Este prima data cand comand de la ei, astept de 2 saptamani si as vrea sa stiu care este procesul.
    Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ,

    Am comandat de pe beautybay acum vreo 2 saptamani si nu stiu exact la ce sa m,a astept. Mai exact, comada o ridic de la posta sau imi este livrata la adresa ?

    Multumesc pt ajutor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,

      in cca 2 saptamani am primit comanda de pe beautybay. O singura data a intarziat aproape 3! Sper ca le-ai primit intre timp, eu am trecut printr-o interventie chirurgicala si nu am postat ceva vreme, dar sper ca ai primit produsele asteptate! :(

      Ștergere