marți, 9 octombrie 2012

CLARINS Toning Lotion With Iris - REVIEW

 
 
 
Dupa o lunga perioada de timp, am indraznit sa ma ating de o lotiune tonica. Ma saturasem de solutii care imi creau o stare nesuferita ca fata mea e bucata de hartie pe care mi-o mototoleste cineva cu mainile goale. Senzatie de usturime, de piele extrem de uscata, obraji inrositi in pete! Un vis! Asta pana am descoperit lotiunile tonice de la Clarins!
 
CE SPUNE PRODUCATORUL:
 
Aceste lotiuni fara alcool indeparteaza orice urma de Cleansing Milk, stimuleaza si improspateaza pielea si mentin acelasi timp ph-ul natural al pielii si gradul de hidratare. Tenul este perfect demachiat si pregatit pentru produsele de ingrijire ce urmeaza sa fie aplicate.
 
INGREDIENTE:
 
  • Bio-ecolia: pastreaza echilibrul natural al pielii;
  • Alune salbatice: astringente, purifica,improspateaza;
  • Aloe: catifeleaza, hidrateaza.
  •  
 
 
PAREREA MEA:
 
E un toner bun, in sensul ca nu ma strange pielea dupa el. Am primit si o mostra de toner cu musetel pentru ten uscat, inca il testez dar parca as zice ca imi place si mai mult pentru zonele foarte uscate ale fetei. Adica, in putine cuvinte, pe cat de mult mi se potriveste tonerul cu iris vara, pe atat e de bun cel cu musetel pentru sezonul rece!
 
Ma incanta faptul ca nu are alcool. O buna bucata de vreme nu am folosit niciun fel de lotiune tonica tocmai datorita acestui motiv. Nici nu ma documentasem sa vad ca sunt si produse fara alcool... Rusinica! Dupa aplicare, raman cu o senzatie de ten curat, revigorat! Mirosul este unul placut, usor floral, dar la categoria mirosuri... stiti voi! Adulmecati-l inainte sa il cumparati, e o problema "de gust"! ;) Asta a sunat cumva nepotrivit, huh?!?
 
Nu ma pot pronunta 100% in privinta normalizarii secretiei de sebum, pentru ca folosesc un cocktail de toner, ser si crema. Cred ca ar trebui folosit doar tonerul vreo cateva zile dar pielea mea nu imi permite luxul acesta. Mea culpa! Ce pot sa spun este ca imi simt pielea hidrata si aici trebuie sa precizez ca tenul meu este deshidratat nu uscat, lucru pe care l-am descoperit de curand. Cu alte cuvinte, duce lipsa de apa, nu de grasimi. Din punctul acesta de vedere, da, e un toner care vine perfect in intampinarea problemelor mele!
 
 
 
Il folosesc atat pe un tampon demachiant, in varianta clasica de utilizare, cat si prin pulverizare. Am achizitionat un spray gol de poseta de la sephora (e 7RON), si il umplu cu toner - in imagine am in flacon varianta pentru ten uscat cu musetel. Cand nu sunt iesita pe undeva, la cateva ore mai dau "o boare" de iris pe fata si ma simt minunat! Il folosesc cumva asemanator fix plus-ului de la Mac, dar niciodata peste machiaj. Ceea ce cu fix+ puteti face cu siguranta!

Ideea de a-l introduce in spray mi-a venit pentru a putea avea o piele uniform hidratata si a intinde in strat foarte fin uleiul de argan bio - tratament pe care il folosesc exclusiv seara, sau pe cel de lotus pentru ten gras/mixt de la Clarins. Va promit ca veti fi extrem de multumite de rezultat! Eu daca nu procedez astfel ma trezesc cu un strat mult prea gros de ulei si a doua - a treia zi ma umplu de "bucurii" pe fata, mi se infunda porii si uite distractie! Prin acesta metoda insa, nu am nicio surpriza!





  • Produsul: 5 puncte din 5
  • Ambalaj: 5 puncte din 5
  • Calitate: 5 puncte din 5
  • L-as mai cumpara: DA, alternativ cu tonerul de musetel, functie de sezon.

Disclaimer: nu sunt un "review-er profesionist", nu sunt platita de nicio companie pentru a face review-uri si nici nu dispun de fonduri nelimitate pentru a cumpara cosmetice. Marea majoritate a produselor prezentate sunt achizitionate dupa o perioada lunga de cautari pe internet, de citit review-uri cat mai realiste (vezi Makeupalley, veti gasi prescurtat in blog MUA), de folosit tester-ul si produsul in sine o perioada generoasa de timp, pentru a putea oferi o parere cat mai pertinenta. De aceea, cele mai multe review-uri vor fi pozitive vizand produse care mie mi s-au parut extrem de bune. Nu agreez sa scriu review-uri negative dar atunci cand o fac este pentru ca sunt profund dezamagita de un produs. O sa gasiti pe alocuri termeni in engleza, pentru ca majoritatea materialelor le gasesc in aceasta limba si imi vine mai natural sa ma exprim asa pe de o parte, si pentru ca asta sunt, asta mi-e stilul de exprimare datorat mediului in care traiesc, pe de alta. Imi cer scuze anticipat daca voi crea un disconfort celor care nu cunosc engleza. Va multumesc pentru intelegere.
    © 2012-2013 wolfettepandora.blogspot.ro

2 comentarii:

  1. Folosesc si eu aceasta lotiune tonica.Am si demachiantul din aceeasi gama si din pacate nu sunt la fel de incantata.Demachiantul e mult prea mult pentru un ten mixt,mai ales gras cum zic ei...no way

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai raspuns, imi doream punctul de vedere al cuiva cu tenul mixt/gras al meu fiind o combinatie mixt/extreeem de deshidratat. Ca sa nu renunti la demachiant, poti sa incerci un truc pe care eu il folosesc vara, cand zona T o ia razna: imi ud fata si palmele si abia apoi folosesc demachiantul, intinzandu-l ca pe un sapun crema pe fata (deci nu prin presare, dupa metoda Clarins). Sterg nenorocirea cu un servetel umed (sau nu, depinde de lene) si apoi ma spal pe fata cu sapun/foaming cleanser. Incearca, poate merge! O sa vin cu detalii in review-ul demachiantului. ;)

      Ștergere