duminică, 29 septembrie 2013

AM TESTAT: APIVITA Wine Elixir Crema pentru ochi si buze anti-rid si fermitate cu vin rosu si ceara de albine

Cumpar frecvent produsele Apivita din Sensiblu si am descoperit cu placuta surprindere ca exista testere la aproape toate cremele/serurile. Bravo Apivita!!! Putine game pe care le gasiti in farmacii aduc mostre pentru creme, lucru care mi se pare inacceptabil cand vorbim de produse care depasesc suma de 100 RON!). Cum farmacistele ma cunosc ca pe un cal breaz ca mare iubitoare a mastilor acestei companii, m-au fericit cu mostre din gama Wine Elixir. Cea mai spectaculoasa dintre creme mi s-a parut cea pentru ochi si buze. Sa va explic de ce:



CE SPUNE PRODUCATORUL:


Gama Wine Elixir anti-rid si fermitate de la APIVITA, are o compozitie aproape 100% naturala, cu 16 ingrediente active, dintre care vinul rosu, lupinul si ceara de albine. Selectia si combinatia ingredientelor naturale se face pe baza testelor clinice, care si-au dovedit eficacitatea in combaterea ridurilor si mentinerea fermitatii pielii. Testele clinice au aratat ca Resveratrolul, ingredientul de baza al vinului rosu, reduce ridurile in proportie de 71% si suprafata lor de extindere cu pana la 77%*. 

  • Crema aceasta este special formulata pentru zona sensibila din jurul ochilor si a gurii.
  • Vinul rosu reduce numarul, profunzimea si merimea ridurilor, avand efect chiar si asupra celor mai adanci.
  • Extractul de lupin creste elasticitatea pielii.
  • Hraneste si reduce edemul si cearcanele din zona ochilor.
  • 94% ingrediente naturale.
Inovatie exclusiva: APIVITA inlocuieste apa in gama wine elixir cu infuzia de ceai verde pentru a imbunatati proprietatile antioxidante.

Nu contine ingrediente care ar putea avea efecte daunatoare asupra sanatatii dumneavoastra sau mediului.

Nu contine: Parabeni, siliconi sau propilenglicol.



INGREDIENTE:




PAREREA MEA:

Pliculetul acesta de doar 1,5ml mi-a ajuns 6-7 zile. Deci crema in sine, care are cca 15ml ar tebui sa imi fie de folos vreo 2 luni. 

Este o crema cu o textura relativ usoara, la limita dintre lotiune si crema. Intra relativ repede in piele, o pot folosi atat seara cat si dimineata, sub machiaj, nefiind atat de densa incat sa imi creeze probleme la aplicarea fardului. 





Senzatia pe care o da este aceea de destindere a pielii. Sau cumva, de umplere a ei. Daca ar fi sa folosesc termenul care mi se pare cel mai exact ca si descriere, ar fi "plumping". Pur si simplu vad cum mi se intind intr-o masura absolut decenta ridurile FINE :) din coltul ochilor. Dar ceea ce imi place la nebunie si motivul pentru care crema aceasta m-a castigat 100%, este pentru starea de relaxare a tenului pe care o creeaza. Ma simt minunat la aplicarea acesteia atat pe buze cat si pe ochi. Si cred, cu tarie, ca nu m-am mai lovit de un produs cu un rezultat atat de rapid asupra pielii, nici in gamele din drogherii si nici printre produsele de renume. Credeti-ma pe cuvant ca nu au fost putine!

O  aplic cu degetul inelar sub ochi (am mai scris ca are cea mai putina forta si este recomandat pentru asa ceva), intotdeauna prin presari foarte usoare din coltul intern al ochiului spre exterior. Daca suferiti de edem (altfel spus, va chinuie pungile din zona ochilor, mai ales in perioada aceea "vesela" a lunii, tipul acesta de aplicare al cremei are si o functie de drenaj, de estompare a acestora). ;) Asta la capitolul tips and tricks

Are un miros moderat, placut, fructat - ierbos, nimic sintetic sau coplesitor. Culoarea nu se translateaza pe piele, unde crema devine transparenta. Dupa cum se vede si in foto, am tendinta sa scot produsele din pliculete de mostre si sa le pun in recipiente cosmetice, foarte mici, cumparate din Sephora, pentru a profita chiar si de ultima picatura de produs. 




Ca si ingrediente, are o compozitie care ma unge pe suflet: uleiuri de masline, jojoba, orez, unt de shea (acestea fiind bio), glicerina, extracte de ceai verde si struguri (resveratrolul e un excelent antirid), bisabolol, acid hialuronic si multe alte bunatati. Nu am decat cuvinte de lauda pentru acest produs care hidrateaza, hraneste si previne ridurile, estompandu-le pe cele instalate deja. Partea cea mai frumoasa? Nu contine parfum, parabeni, siliconi , ulei mineral sau propilenglicol. Wine Elixir Crema pentru ochi si buze anti-rid si fermitate a intrat in fruntea listei subsemnatei pentru sarbatori, la capitolul "MUST!" ;) Vi-o recomand cu drag, asa cum v-am obisnuit, DUPA ce o testati!


  • Produsul: 5 puncte din 5 
  • Ambalaj: 5 puncte din 5 
  • Calitate: 5 puncte din 5 
  • L-as mai cumpara: da!


    
Disclaimer: nu sunt un "review-er profesionist", nu sunt platita de nicio companie pentru a face review-uri si nici nu dispun de fonduri nelimitate pentru a cumpara cosmetice. Marea majoritate a produselor prezentate sunt achizitionate dupa o perioada lunga de cautari pe internet, de citit review-uri cat mai realiste (vezi Makeupalley, veti gasi prescurtat in blog MUA), de folosit tester-ul si produsul in sine o perioada generoasa de timp, pentru a putea oferi o parere cat mai pertinenta. De aceea, cele mai multe review-uri vor fi pozitive vizand produse care mie mi s-au parut extrem de bune. Nu agreez sa scriu review-uri negative dar atunci cand o fac este pentru ca sunt profund dezamagita de un produs. O sa gasiti pe alocuri termeni in engleza, pentru ca majoritatea materialelor le gasesc in aceasta limba si imi vine mai natural sa ma exprim asa pe de o parte, si pentru ca asta sunt, asta mi-e stilul de exprimare datorat mediului in care traiesc, pe de alta. Imi cer scuze anticipat daca voi crea un disconfort celor care nu cunosc engleza. Va multumesc pentru intelegere.
  

© 2012-2013 wolfettepandora.blogspot.ro

3 comentarii:

  1. Hello,
    As gasi foarte interesant si mult mai convingator blogul tau daca ai pune si niste poze before/after. Nu intelege gresit, cred ca ai perfecta dreptate si impartasesc opinia ta, chiar daca folosesc aceasta crema de foarte scurt timp.
    Stiu ca idea mea presupune testarea si utilizarea unui produs timp de aprox. 6 luni, insa vei putea face un review mult mai corect. Sau daca preferi, mult mai accurate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna!

      E o diferenta majora intre postarile mele tip "review" si cele tip "am testat". Review-urile le fac dupa ce consum aproape integral un produs, sau sunt deja la al doilea flacon, sau...am o opinie extrem de bine conturata vis-a-vis de potentialul si efectele acestuia. La testari utilizez mai multe mostre (niciodata nu iau doar una singura) si vad impactul de cateva zile asupra tenului meu. Imaginile in acest caz mi se par irelevante, spre deosebire de review-uri. In plus, iarasi nu mi se pare graitor sa aduc fotografii atunci cand in rutina mea exista exfolianti, ser anti-rid, creme&masti si sa zic: "exact de la produsul "X" am scapat de riduri". Am un ten prea capricios ca sa imi permita sa sar peste etape si sa pot folosi exclusiv o crema sau un toner cateva luni.Dar pot observa diferente in rau sau in bine si cand apar... aveti in fata ochilor un nou review! ;)

      O zi excelenta!

      Ștergere
  2. folosesc crema contur ochi Bee Radiant,Apivita iar risurile s au inmultit,vreau sa mentionez ca aceasta ususca extrem de tare zona ochilor.Trist

    RăspundețiȘtergere