sâmbătă, 12 decembrie 2015

THE BODY SHOP - Twin Ball Revitalising Facial Massager - REVIEW




Sa nu dea Al de sus sa zambiti! Am vazut si produse mai bizare de-a lungul calatoriei mele prin lumea cosmeticelor! Cred ca mai este cel putin o persoana care, asemeni mie, a lasat capul intr-o parte sa priveasca monitorul dintr-un alt unghi, poate lucrurile arata altfel... Nope! Erau exact la fel! :) Ok, mi-am zis... Presupun ca intra la categoria aceea de chestii pe care trebuie sa le incerci ca sa le crezi! Ceea ce, daca mi-ati citit cateva postari... nu aveti niciun dubiu deja ca am si facut! Concluzia? Dracovenia asta mica este cel mai fain accesoriu pentru ten pe care il am! Dupa foarte mult timp in care masajul fetei a fost chestie absolut sporadica in rutina mea de ingrijire, acum a devenit o constanta. Vinovatul? Twin Ball Revitalising Facial Massager de la The Body Shop (TBS).


 sursa foto: Thebodyshop.ca


Vanda Serrandor este creatoarea acestui accesoriu si a programului specific de masaj caruia ii este dedicat - Dance Facial Workout. O sa va las mai jos filmul pe care l-au lansat cei de la TBS o data cu produsul, pentru ca vorba sotului meu... o imagine face cat o suta de cuvinte si un film cat 100 de imagini!






Deci, ce esteTwin Ball Massager-ul:

Este un produs destinat masajului fetei, imbunatatind circulatia sangelui, realizand un drenaj limfatic  si sporind elasticitatea tenului.


Pros:

* este foarte bine realizat! Cand l-am vazut pe site mi s-a parut o chestie micuta, am banuit ca seamana cu Facial Massager (tot de la TBS) despre care v-am scris deja aici. Fiind multumita de celalalt produs si intrigata de pretul acestuia, m-am intrebat cat de special poate sa fie ca sa justifice diferenta de cost. Mhhhh... Este Facial Massager pe steroizi. Sau cam asa ceva! Iar costul? Merita fiecare banut!




*  este greu, bilele acelea sunt din otel (asa mi se par), sincera sa fiu ma tem ca daca il scap pe jos am sanse sa ciobesc gresia. Asta nefiind o gluma. Este primul accesoriu de acest tip care simt cum imi prinde pielea de pe pometi si o intinde viguros la miscarea spre tample, la fel si in cazul barbiei (aici cred ca ajuta  greutatea sferelor). Are un efect temporar de lifting, care  se vede cu ochiul liber dupa masaj. Este pana la urma un proces de tonifiere in care sunt antrenati muschii fetei si cred, chiar cred ca orice femeie cu tenul matur - si nu numai - are nevoie de acest produs acasa.

Este mai ieftin decat un masaj la salon, se poate folosi in intimitatea casei, in papuci, cu bigudiuri in cap si copiii misunand prin zona - amuzandu-se de ce face mami. Confort pentru toata lumea! Si stiu ca ma repet, dar daca reusiti sa fiti perseverente/perseverenti si sa il folositi in fiecare seara, sau macar de cateva ori pe saptamana, va promit ca nu o sa regretati efortul de a cumpara acest produs.

Iata o imagine in care se poate observa cat de viguros poate fi realizat masajul. Insa, in functie de presiunea pe care o exercit, stratul de tesut prins intre bile poate fi mai gros sau mai subtire.





* pus 5 minute in frigider, se raceste bine de tot, masarea fetei devenind revigoranta. Imi simt tenul in al noualea cer cand folosesc asa Twin Ball Revitalising Massager-ul (lung nume au ales... Explicit, dar lung...).

Uleiul cu care il folosesc este cel de Camelia (bio, virgin) pe care il combin cu vreo 1 picatura de ulei esential de Musetel Roman si vreo 2 picaturi de ulei esential de  Geraniu Burbon - uneori il alternez cu ulei de tea tree. Nu toata lumea agreeaza uleiurile esentiale, eu insa am vazut niste efecte pe tenul meu si n-o sa intru in acest subiect destul de delicat, decat daca o sa intereseze pe cineva. Insa uleiul de baza este un ulei uscat, perfect pentru tenul meu mixt si sub actiunea Massager-ului imi simt fata exact ca dupa un tratament SPA. Sunt mega-incantata! Cand le voi termina, vreau sa incerc si Oil of Life Intensely Revitalising Facial Oil de la TBS.

* ambalajul mi se pare foarte util. In primul rand, cand il deschideti, veti gasi indicatii precise despre cum sa utilizati masagger-ul. In al doilea rand, pentru calatorii este binevenit! Nu va spargeti alte produse cosmetice fragile din valiza cu el, plus ca nici nu as vrea un lucru care imi ajunge pe ten sa imi haladuie printre haine. Din motive de igiena si OCD. In ce ordine vreti! ;)





Stiu ca accesoriul nu arata impresionant, nu are vreo culoare sau design futuristic. Insa isi face treaba atat de bine incat stiu deja ce ii va aduce Mosul mamei mele! Pentru ca nu imi pot imagina ceva mai bun ce ar putea sa ii daruiasca de aceste Sarbatori!


La capitolul cons:

* pretul. Care este cat este. Dar Black Friday, dar ceva reduceri de Sarbatori... 

Unde il gasiti:

In magazinele TBS, sau il puteti comanda direct de site, de aici.

Daca puteti sa puneti mana pe el, faceti-o! Pe o piata plina de produse care promit multe si fac putine, acest accesoriu puncteaza absolut fiecare element din descrierea sa. Multumesc TBS! 

Sa va fie de folos! 

Voua, o zi excelenta!
Wolfette


  • Produsul: 5 puncte din 5 
  • Ambalaj: 5  din 5 puncte
  • Calitate: 5 puncte din 5  
  • L-as mai cumpara: DA! Pentru fiecare prietena de-a mea, daca as putea!


Disclaimer: nu sunt un "review-er profesionist", nu sunt platita de nicio companie pentru a face review-uri si nici nu dispun de fonduri nelimitate pentru a cumpara cosmetice. Marea majoritate a produselor prezentate sunt achizitionate dupa o perioada lunga de cautari pe internet, de citit review-uri cat mai realiste (vezi Makeupalley, veti gasi prescurtat in blog MUA), de folosit tester-ul si produsul in sine o perioada generoasa de timp, pentru a putea oferi o parere cat mai pertinenta. De aceea, cele mai multe review-uri vor fi pozitive vizand produse care mie mi s-au parut extrem de bune. Nu agreez sa scriu review-uri negative dar atunci cand o fac este pentru ca sunt profund dezamagita de un produs. O sa gasiti pe alocuri termeni in engleza, pentru ca majoritatea materialelor le gasesc in aceasta limba si imi vine mai natural sa ma exprim asa pe de o parte, si pentru ca asta sunt, asta mi-e stilul de exprimare datorat mediului in care traiesc, pe de alta. Imi cer scuze anticipat daca voi crea un disconfort celor care nu cunosc engleza. Va multumesc pentru intelegere.
  

© 2012-2015 wolfettepandora.blogspot.ro

3 comentarii:

  1. Ma bucur ca ai reinceput sa scrii.Imi place sa te citesc indiferent de subiect.Exista asa o lejeritate si o fluiditate in descriere ca-mi vine sa le cumpar pe toate :)Glumesc!Unele stiu ca nu mi s-ar potrivi.Dar cele de care am fost interesata,dupa modul descris de tine chiar imi merg f bine.Le-am recumparat si a 2 oara ( si asta-i mare lucru.M-am mai 'odihnit'si eu din cautari).Jucaria asta de la TBS ma tenteaza si cred ca o voi lua.Mai ales pt masaj cand aplic uleiuri.Poate ne mai dai idei de creme,masti pt ten deshidratat.Astept,cu drag! Elena

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul tau, Elena... Este insasi esenta acestui blog! Si iti multumesc foarte mult pentru el! Incerc sa nu ne risipim banii truditi pe produse care nu au cum sa ne fie utile... Si sper ca stii, ca nu voi scrie niciodata despre lucruri/oameni in care nu cred, de dragul promovarii. Pentru ca VOI sunteti cu mult mai importante! O seara superba!

      Ștergere
    2. PS: o sa ma indrept si spre masti, nu raman datoare! :)

      Ștergere