duminică, 6 decembrie 2015

Tratamentul JOICO Intense Hydrator - REVIEW

Joico are o serie de produse pe care o sa le gasiti in casa mea in permanenta. Pentru ca sunt "out of this world"! Nu gasesc o expresie mai potrivita pentru ele. Nu neg, exista si cateva tratamente care nu mi-au spus mare lucru, dar cele care m-au impresionat trebuie sa vi le aduc in fata ochilor! Pentru ca... TREBUIE!

Sa incepem prin a va aminti cate ceva despre parul meu: vopsit blond - fara decolorare, deshidratat fara a fi ars sau cu fire casante, foarte des si cu firul extrem de gros. Daca va regasiti in cele de mai sus, Intense Hydrator-ul de la Joico o sa faca minuni pe parul vostru!


Ce este:

un tratament de par profund hidratant si hranitor, creat atat pentru parul supus proceselor chimice (vopsire), termice sau factorilor de mediu nu foarte prietenosi (o clima calda, apa de piscina care stim ca face ravagii asupra parului - mai ales a celui vopsit) etc.





Pros:

* reda elasticitatea parului dupa PRIMA utilizare. PH-ul de 3.5 este extrem de important la un asemenea produs iar cocktail-ul de ingrediente hranitoare (proteine, uleiuri si extracte din plante), hidratante si emoliente (glicerina si lanolina) actioneaza in profunzimea firului de par. Marea majoritate a tratamentelor "de hidratare" pe care le veti gasi pe piata au doar o cantitate generoasa de silicon care va imbraca podoaba capilara, acesta capatand un aspect sanatos. Sunt cele pe care eu le denumesc make-up pentru par, deoarece ascund starea precara a firului de par/cuticulei, fara a a aduce beneficii structurii acestora. Aici Intense Hydrator face diferenta pentru ca dincolo de aspectul imbunatatit al pletelor mele blonde, vad de la o utilizare la alta cum parul prinde viata, cum este mai moale si mai elastic, oferindu-i un luciu natural pe care parul deschis la culoare il pierde in urma tratamentului de vopsire.

* compozitia nu este foarte apoasa, ceea ce il face destul de spornic. Ca si textura se situeaza undeva intre o masca si un balsam de par.





* mirosul este fructat, placut nasului meu. Daca cel al uleiului de Macadamia sau al produselor de la Orofluido imi rascolesc stomacul, in produsele Joico nu am gasit niciodata un parfum care sa imi displaca. Dupa uscarea parului, se mai simte vag, in cateva ore disparand complet.

* il vad foarte potrivit si parului cret, care de la "mama natura" sufera, in general, din cauza deshidratarii.

* am incercat sa il aplic si in exces, insa nu incarca parul indiferent de modul de utilizare, nefiind prea bogat in uleiuri. Asta e un lucru bun! Daca vreau o masca de uleiuri, folosesc una ca atare. Dar faptul ca Intense Hydrator este atat de echilibrat intre hidratare si hranire, ii da capacitatea de putea fi folosit cu succes si de catre persoanele cu firul de par mai subtire sau o idee mai putin bogat.

Cons: 

*atentie la continutul de keratina!!! Nu va avertizeaza nimeni, fiind un produs destinat saloanelor de profil, insa daca il veti tine mai mult de 10-15 minute la fiecare utilizare, o sa obtineti un par casant, deloc fluid. Am mai vorbit despre asta la tratamentul Revitaluxe de la Joico, aici.

* contine silicon, dar acesta apare dupa prima jumatate a ingredientelor si nu in primele 3! Poate trebuie un pic de precautie din partea celor cu ten acneic si parul lung, insa la continutul acesta, trag nadejde ca nu o sa creeze probleme.

* creeaza dependenta! :))) 

Cum il folosesc:

Dupa samponarea parului (de doua ori, de obicei), usuc parul prin presari usoare cu prosopul. Nu prin stoarcere, parul umed fiind fragil. Apoi aplic tratamentul, prind parul intr-o clama si stau cu el pe par maxim 10 minute. Pentru ca il utilizez saptamanal, alternativ cu Moisture Recovery Treatment Balm, tot de la Joico. Clatesc parul cu apa cat mai rece, pentru a sigila produsul sub cuticula firului de par si niciodata cu apa calda. 

Este un tratament cunoscut si laudat in toata lumea. Pe buna dreptate. De data asta, sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului! Isi merita din plin denumirea de tratament! Eu sunt o femeie careia ii place sa incerce lucruri noi, sa caute si in gaura de sarpe produse cat mai complexe, care sa ma uimeasca si sa vi le pot recomanda cu bucurie. Pana la ora actuala eu nu am gasit nimic mai bun decat aceste tratamente de Joico. Dar asta nu inseamna ca ma voi opri aici din scotocit... :))) Aceasta fiind cred, o caracteristica a celor care au un blog care vrea sa lase o urma destul de adanca in blogosfera si nu sa pluteasca pe ici pe colo, in deriva...

Sa va fie de folos!

Voua, o zi excelenta!
Wolfette

  • Produsul: 5 puncte din 5 
  • Ambalaj: 4  din 5 puncte (ma sacaie ca nu pot vizualiza cat produs mai am in flacon)
  • Calitate: 5 puncte din 5  
  • L-as mai cumpara: DA!


Disclaimer: nu sunt un "review-er profesionist", nu sunt platita de nicio companie pentru a face review-uri si nici nu dispun de fonduri nelimitate pentru a cumpara cosmetice. Marea majoritate a produselor prezentate sunt achizitionate dupa o perioada lunga de cautari pe internet, de citit review-uri cat mai realiste (vezi Makeupalley, veti gasi prescurtat in blog MUA), de folosit tester-ul si produsul in sine o perioada generoasa de timp, pentru a putea oferi o parere cat mai pertinenta. De aceea, cele mai multe review-uri vor fi pozitive vizand produse care mie mi s-au parut extrem de bune. Nu agreez sa scriu review-uri negative dar atunci cand o fac este pentru ca sunt profund dezamagita de un produs. O sa gasiti pe alocuri termeni in engleza, pentru ca majoritatea materialelor le gasesc in aceasta limba si imi vine mai natural sa ma exprim asa pe de o parte, si pentru ca asta sunt, asta mi-e stilul de exprimare datorat mediului in care traiesc, pe de alta. Imi cer scuze anticipat daca voi crea un disconfort celor care nu cunosc engleza. Va multumesc pentru intelegere.
  

© 2012-2015 wolfettepandora.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu