duminică, 22 iunie 2014

Despre servetelele matifiante - Tea Tree Blotting Tissues de la The Body Shop

"Vine vara rau imi pare/ Am fata lucioasa tare... " Mda... Nu asa era cantecul! Dar nu inseamna ca nu e adevarat! :))) 

Clar vine vara. Si in mod sigur voi avea nevoie de solutii de matifiere ca de aer. Una din ele, pe care o folosesc de niste ani: Tea Tree Blotting Tissues. Ce sunt: niste servetele care contin un strop de solutie de tea tree si care, prin presari usoare pe fata, absorb excesul de sebum si lasa tenul mat. Efectul nu este unul de durata in cazul meu, vara le utilizez cam la 3 ore. Dar sunt eficiente si nu sunt foarte scumpe.






Servetelele cu tea tree am vazut ca nu se mai gasesc pe site-ul celor de la The Body Shop. Au aparut in schimb Nature's Minerals™ Blotting Tissues, care au cam aceleasi efecte, de matifiere si absorbtie a excesului de sebum, cu mentiunea ca acestea contin si niste pudra, probabil un strat extrem de fin (asta e bine pentru ca nu incarca tenul excesiv in perioadele caniculare) care sa si acopere zonele cu probleme ale pielii. Ma incanta pe undeva ideea de a avea acest bonus, pentru ca se va prelungi efectul de matifiere dat de servetel.
Metoda matifierii tenului cu astfel de produse este usoara, la indemana - una e sa iti scoti pudra din poseta pe o terasa si alta e sa iei un servetel si sa iti presezi un pic nasul si tenul. Dezavantajul servetelor pudrate (a unora dintre ele... Sephora, la tine ma uit!!!) este ca daca sunt prea incarcate de pudra sau aceasta e prea deschisa la culoare, veti deveni un dalmatian in 2 secunde! Nu e o imagine prea atractiva, nu-i asa? 

Voi incerca si noua varianta de servetele de la TBS pentru simplul fapt ca cele cu Tea Tree au fost excelente. Dar... le-au scos de pe piata... De ce TBS, de ceeeeee? (Sad face!) Erau atat de comode si nu aveam nicio grija ca as putea ramane cu dare albe pe fata! Le utilizam in metrou, pe strada, la serviciu, cu sau fara oglinda... Pfuuuuu...

In cazul de fata nu se poate vorbi de un rating de produs. Dar daca mai gasiti ratacite prin vreun magazin Tea Tree Blotting Tissues, le recomand 100%. Voi reveni cu un review pentru Nature's Minerals™ Blotting Tissues.

Voua, o zi excelenta!
Wolfette

 
Disclaimer: nu sunt un "review-er profesionist", nu sunt platita de nicio companie pentru a face review-uri si nici nu dispun de fonduri nelimitate pentru a cumpara cosmetice. Marea majoritate a produselor prezentate sunt achizitionate dupa o perioada lunga de cautari pe internet, de citit review-uri cat mai realiste (vezi Makeupalley, veti gasi prescurtat in blog MUA), de folosit tester-ul si produsul in sine o perioada generoasa de timp, pentru a putea oferi o parere cat mai pertinenta. De aceea, cele mai multe review-uri vor fi pozitive vizand produse care mie mi s-au parut extrem de bune. Nu agreez sa scriu review-uri negative dar atunci cand o fac este pentru ca sunt profund dezamagita de un produs. O sa gasiti pe alocuri termeni in engleza, pentru ca majoritatea materialelor le gasesc in aceasta limba si imi vine mai natural sa ma exprim asa pe de o parte, si pentru ca asta sunt, asta mi-e stilul de exprimare datorat mediului in care traiesc, pe de alta. Imi cer scuze anticipat daca voi crea un disconfort celor care nu cunosc engleza. Va multumesc pentru intelegere.
  

© 2012-2014 wolfettepandora.blogspot.ro

Un comentariu:

  1. Mie imi plac acestea cu pudra.Desi am rar nevoie de ele ( cand e f cald ).Iar cele de la Sephora chiar nu pot fi folosite.Doar daca vrea cineva sa-si faca masca alba pentru teatru...

    RăspundețiȘtergere