vineri, 22 martie 2013

THE BODY SHOP Bath Gloves - Manusi exfoliante - REVIEW

 
Cele mai eficiente produse de exfoliere - ma refer la cea mecanica - de pe piata noastra! Fac exact ce ar trebui sa faca un exfoliant "cinstit", sunt la un pret decent si cred ca ar trebui sa existe in orice casa!
 
 
 
CE SPUNE PRODUCATORUL:
 
O pereche de manusi exfoliante ce intensifica spuma gelului de dus sau a sapunului si ajuta la indepartarea celulelor de piele moarta, lasand pielea corpului catifelata ai neteda. Disponibile in diferite culori.
 
Pentru o exfoliere suplimentara, utilizati manusile cu un scrub din gama The Body Shop Baie & Corp.
Utilizati de 2-3 ori pe saptamana pentru un efect maxim. Exfolierea regulata si masajul ajuta la tonifierea pielii si ii asigura un plus de fermitate.
 
Clatiti dupa utilizare si lasati-le la uscat.
 
Din material textil sintetic.
 
Le puteti gasi si comanda de aici.
 
PAREREA MEA:
 
Minunate! Daca folositi autobronzante, daca suferiti de foliculita (aveti tendinta de a va creste fire de par sub piele), sau pur si simplu vreti sa faceti un dus ca la carte, care sa va lase cu o piele curata si gata sa absoarba toate ingredientele benefice din crema de corp de dupa baie... manusile acestea sunt sfinte! Nici prea abrazive cat sa lase dare, nici prea delicate cat sa va mangaie in loc sa faca treaba, sunt exact atat cat trebuie de "agresive".
 
La noi in casa exista in permanenta 2 perechi - jumatatea mea avea tendinta sa mi le"rapeasca", si decat sa spele cu manusi in nuanta kiwisor, am preferat sa-i cumpar si lui unele maro inchis care au aparut odata cu gama Chocomania. :)
 
Agreez ideea ca sunt sintetice, asta inseamna ca bacteriile nu au un suport fericit pe care sa creasca si "sa se faca mari". Trebuie insa clatite bine, sa nu ramana urme ale uleiurilor de pe corp etc in tesatura.
 
Nu sunt chiar niste produse de delectare, cum sunt scrub-urile de la 100% pure, spre exemplu, sau produsele Lush de gen. Dar sunt eficiente, sunt preferatele mele pentru un scrub "rusesc" cum imi place mie sa spun... adica scurt, la obiect si simplu. Le utilizez cu absolut orice sapun/gel de dus, lucreaza la fel de bine, iar ca preferinta personala - nu ca as fi sesizat vreo diferenta, daca am timp stau mai intai in cada ceva timp si dupa aceea, la final, imi fac exfolierea. In 90% din cazuri insa ma arunc sub dus, dau un jet de apa pe corp si apoi trec la masajul cu manusi. Toata operatiunea, 5 minute!
 
Le folosesc si pe gat, uneori si pe fata, daca aveti insa un ten sensibil sau tendinta de a vi se sparge vasele de sange in zona nasului sau pe obraji, poate ar fi bine sa le utilizati exclusiv in scopul pentru care au fost create, respectiv pentru exfolierea corpului.
 
Vi le recomand cu drag, le consider unul dintre cele mai corecte produse!
 

Produsul: 5 puncte din 5
Ambalaj: nu este cazul
Calitate ingrediente: 5 puncte din 5 (sunt sintetice, yessss!)
.
L-as mai cumpara: da.

Disclaimer: nu sunt un  "review-er profesionist", nu sunt platita de nicio companie pentru a face review-uri si nici nu dispun de fonduri nelimitate pentru a cumpara cosmetice. Marea majoritate a produselor prezentate sunt achizitionate dupa o perioada lunga de cautari pe internet, de citit review-uri cat mai realiste (vezi Makeupalley, veti gasi prescurtat in blog MUA), de folosit tester-ul si produsul in sine o perioada generoasa de timp, pentru a putea oferi o parere cat mai pertinenta. De aceea, cele mai multe review-uri vor fi pozitive vizand produse care mie mi s-au parut extrem de bune. Nu agreez sa scriu review-uri negative dar atunci cand o fac este pentru ca sunt profund dezamagita de un produs. O sa gasiti pe alocuri termeni in engleza, pentru ca majoritatea materialelor le gasesc in aceasta limba si imi vine mai natural sa ma exprim asa pe de o parte, si pentru ca asta sunt, asta mi-e stilul de exprimare datorat mediului in care traiesc, pe de alta. Imi cer scuze anticipat daca voi crea un disconfort celor care nu cunosc engleza. Va multumesc pentru intelegere.

© 2012-2013 wolfettepandora.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu