luni, 30 noiembrie 2015

THE BODY SHOP - Untul de corp FROSTED PLUM - REVIEW

The Body Shop lanseaza in fiecare iarna Editiile Festive. De obicei, ele includ trei game de produse de ingrijire a corpului, cu diverse parfumuri in ton cu sezonul. Surpriza consta in faptul ca The Body Shop (TBS) schimba in fiecare an una dintre game. Daca in 2014 am fost indragostita de produsele cu iz de mar glazurat (divina colectia), anul acesta la capitolul noutati, a aparut... Frosted Plum. Am privit mail-ul primit cu cateva zile inainte de lansare cu o oarecare suspiciune... Imi plac prunele. Sa le mananc! Dar sa miros a prune? Ce o fi gandit TBS?!?

Am trecut printr-unul din magazinele lor intr-o doara. Ca sa-mi satisfac un capriciu. Si am plecat cu un unt de corp si doua uleiuri odorizante de camera, exact din gama Frosted Plum! Deci miroase subsemnata si  intreaga casa a prune? Aloooo, ce ma credeti fabrica de magiun? Aveti un pic de rabdare, ca ma justific imediat! :))))




Despre ce vorbim: 

Un unt de corp destul de dens, cu extract de pruna din Turcia si ulei de palmier de babassu, potrivit pielii normal-uscate.

Ingredientele din untul de corp Frosted Plum sunt: 

Aqua/Water/Eau (Solvent), Orbignya Oleifera Seed Oil (Emollient), Stearyl Alcohol (Emollient), Glycine Soja Oil/Glycine Soja (Soybean) Oil (Emollient), Glycerin (Humectant), Glyceryl Stearate (Emulsifying Agent), PEG-100 Stearate (Surfactant), Dimethicone (Skin Conditioning Agent), Ethylhexyl Palmitate (Emollient), Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2 (Emollient), Parfum/Fragrance (Fragrance Ingredient), Caprylyl Glycol (Emollient), Phenoxyethanol (Preservative), Xanthan Gum (Viscosity Controlling Agent), Linalool (Fragrance Ingredient), Limonene (Fragrance Ingredient), Tocopherol (Antioxidant), Disodium EDTA (Chelating Agent), Citronellol (Fragrance Ingredient), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Benzyl Benzoate (Fragrance Ingredient), Geraniol (Fragrance Ingredient), Prunus Domestica Fruit Extract/Prunus Domestica (Plum) Fruit Extract (Skin Conditioning Agent), Citric Acid (pH Adjuster), CI 60730/Violet 2 (Colorant), CI 17200/Red 33 (Colorant). 


Pros:

* consistenta onctuoasa, hranitoare;

* mirosul care imi place de mor, producatorul precizeaza parfumul fructat cu note de pruna coapta, in amestec cu cel de magnolie si bujor. Nu simt niciuna din note in mod specific, dar amalgamul de parfumuri floral-fructate din acest unt...  imi vine manusa. Cand il adulmecam "la prima intalnire", am realizat intr-o fractiune de secunda ca seamana foarte mult cu mirosul pe care il percep in gama Honeymania. Daca va place cea din urma, aveti mari sanse sa va surprinda foarte placut si Frosted Plum. Iar parfumul il simt in jurul meu cateva ore de la aplicare. Da, asa da!

Daca stiti ca aveti o sensibilitate a pielii la produsele de corp parfumate, puteti testa unturile de corp TBS in magazine, ulterior putand decide daca le vreti in rutina voastra de ingrijire sau nu.






*culoarea este superba. Un liliachiu pastel! O placere pentru ochiul meu!

*ideea in sine ca prin achizitionarea acestui produs sustinem programul Community Fair Trade! In Maranhao peste 300.000 de familii culeg babassu si sunt dependente de aceasta activitate pentru a supravietui economic. Uleiul folosit la obtinerea acestei game de produse provine exact din acea zona. Orice alt comentariu este de prisos.

Cons:

* la capitolul hidratare, nu este favoritul meu, chiar daca este hranitor. Ca sa fiu multumita de el, il aplic cand ies de sub dus, pe pielea inca umeda, ca sa pot sigila acele urme de apa de pe piele, sub untul de corp.

* lasa cateva minute bune o senzatie un pic lipiciosa. Este un produs pe care il simt pe piele, cca un sfert de ora dupa aplicare. Nu m-as da cu el chiar inainte sa ies pe usa, mai degraba seara, inainte de culcare! In plus, avand un miros destul de rezistent, peste zi as simti ca intra cumva in competitie cu parfumul pe care il folosesc, ceea ce nu m-ar bucura prea mult. Dar asta cu rezistenta mirosului pentru mine e un plus, justificam doar utilizarea produsului seara! ;)


In fiecare an lansarea gamelor de iarna TBS se face in preajma binecunoscutului eveniment Black Friday. Va recomand cu drag sa asteptati un pic si sa va bucurati de achizitionarea gamelor cu 25% reducere. Este un obicei "al casei", din ce am observat!

Untul Frosted Plum si restul gamei pot fi gasite atat in magazinele TBS, cat si pe site, aici.


  • Produsul: 4 puncte din 5 
  • Ambalaj: 5  din 5 puncte (la consistenta aceasta, nu prea vad cum ar putea folosi un tub, pentru a fi mai igienic)
  • Calitate: 4 puncte din 5  
  • L-as mai cumpara: Da. 



Disclaimer: nu sunt un "review-er profesionist", nu sunt platita de nicio companie pentru a face review-uri si nici nu dispun de fonduri nelimitate pentru a cumpara cosmetice. Marea majoritate a produselor prezentate sunt achizitionate dupa o perioada lunga de cautari pe internet, de citit review-uri cat mai realiste (vezi Makeupalley, veti gasi prescurtat in blog MUA), de folosit tester-ul si produsul in sine o perioada generoasa de timp, pentru a putea oferi o parere cat mai pertinenta. De aceea, cele mai multe review-uri vor fi pozitive vizand produse care mie mi s-au parut extrem de bune. Nu agreez sa scriu review-uri negative dar atunci cand o fac este pentru ca sunt profund dezamagita de un produs. O sa gasiti pe alocuri termeni in engleza, pentru ca majoritatea materialelor le gasesc in aceasta limba si imi vine mai natural sa ma exprim asa pe de o parte, si pentru ca asta sunt, asta mi-e stilul de exprimare datorat mediului in care traiesc, pe de alta. Imi cer scuze anticipat daca voi crea un disconfort celor care nu cunosc engleza. Va multumesc pentru intelegere.
  

© 2012-2015 wolfettepandora.blogspot.ro

2 comentarii:

  1. Haaa! Am tot zis ca ma duc si eu sa il miros si inca nu am ajuns.. Anyway, I'm glad you're back on blog :D Imi place mult blog-ul tau si iti tot pandeam postarile :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Bine te-am regasit! :) Sper sa ajungi la The Body Shop, au scos si anul acesta Glazed Apple. Noi insa am mirosit pana aproape de vara a mar glazurat (am luat din plin anul trecut) si parca nu a mai fost ispita atat de mare... LOL

      Ștergere