duminică, 19 iulie 2015

La ce NU se foloseste uleiul esential de MENTA

Dupa o zi de curatenie generala in casa, la ce viseaza o femeie? La cateva clipe de rasfat, desigur. In cazul meu, asta se traduce printr-o baie reconfortanta, in care sa ma scufund in arome si apa calda care sa imi destinda muschii chinuiti de impins mobile, stat in pozitii de contiorsionista profesionista pentru a sterge praful din te miri ce colturi etc.

Zis si facut... Am dat drumul la apa in cada, am pus cu generozitate sare cu miere si piersica de la Sabon. Superb produs! ( Il recomand 1000%) Am adaugat apoi ulei de avocado - preferatul meu, ulei esential de bergamota si apoi, scotocind in cutia cu "bunatati".... am decis ca nu vreau lavanda care imi da o stare de somnolenta ci prefer prospetimea mentei. Deci, hai si cu uleiul esential de menta in apa. Am adulmecat aburii fierbinti si in ciuda faptului ca se putea simti destul de puternic amestecul de parfumuri, intr-un moment de exuberanta am mai pus niste bergamota. Si niste menta. Sa fie.





Am pasit in cada cu gandul ca voi petrece vreo 15 minute de liniste. Fara paharul de vin alaturi - nu prea consum alcool decat la evenimente, uneori nici atunci. Fara lumanari... numai gandul ca imi vor ajunge pletele in ele ma inspaimanta. Deci m-am asezat cuminte in apa aceea plina de miresme savuroase. Dupa cateva clipe, mi s-a parut ca e prea fierbinte. Mhhhh... Olecutica de rabdare, mi-am spus, acus-acus se racoreste... Aiurea... Dupa 2 minute, senzatia de cald spre arsura escalada alarmant! Na-ti-o buna, ce noroc am! 

Insist in prostie sa rezist pana la vreo 5 minute. In care am lustruit cada de cat m-am foit in ea. In cele din urma, a venit momentul de "iluminare". Prea tarziu... Pardon my French, my ass was literally "on fire!" Dar deja stiam de ce... Menta, duda?!? MENTA? Daca vreti sa experimentati, luati-va niste servetele umede cu menta si folositi-le... pe ici... pe 'colo! Veti intelege, la un grad mai redus de iritare... :)))))))))))) LOL... prin ce am trecut.




M-am sapunit amarata, din cap pana in picioare. Da de unde! Ma treceau apele valuri-valuri, si nu vorbesc de cele de la dus! Momentul meu care trebuia sa fie... Zen... s-a incheiat intr-o cada pe jumatate plina cu apa sloi, in care am zacut ca un caine! Noroc ca nu era iarna! Probabil ca anexele subsemnatei au variat spre o forma patrata in urma inspiratelor mele clipe, insa am reusit sa imi adun picioarele si sa merg intr-o pozitie cat de cat demna spre sufragerie...



Deci dragele mele, folositi uleiul esential de menta la ce doreste sufletul vostru! La masaje, in sampoane, pentru ten, pentru amestecuri de aromoterapie. In cada insa?!? Niciodata! Puteti strecura cateva picaturi insa, daca v-a suparat cineva, pentru a-i oferi o surpriza interesanta (mu-ha-ha-ha)... Altminteri, tineti minte experienta mea... Dureroasa si haioasa, in egala masura... 

PS: Nu fac reclama negativa firmei. Putea fi orice marca, e vorba de produs. Care, marturisesc cu mana pe inima ca isi face treaba. Un  pic prea bine, as indrazni sa spun... ;)

Sa va fie de folos,
Cu drag...
Wolfette

© 2012-2015 wolfettepandora.blogspot.ro

3 comentarii:

  1. Buna !!! Iti urmaresc blogul de ceva vreme insa constat ca nu scrii prea des( posibil din lipsa de timp)!! Tu la ce folosesti in general uleiul de menta? Dar pe cel de avocado ???

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place Sabon, vezi ca maine au passaport day si poti sa iei cu 40% reducere.
    Te pup
    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau, l-am publicat foarte tarziu... Pentru ca l-am vazut tarziu! Din pacate blogspot-ul imi face niste necazuri pe mail, dar iti multumesc ca ti-ai rapit din timp sa ne spui de reducere si sa imi citesti blogul. Tie, o zi perfecta!

      Ștergere