luni, 4 august 2014

KERASTASE Ciment Thermique (Lapte reconstructiv termo-activ pentru parul slabit cu protectie termica) - REVIEW

Din seria cremelor leave-in destinate parului deshidratat/degradat, numarul 2 in topul preferintelor personale il ocupa Ciment Thermique-ul de la Kerastase. Un produs conceput pentru parul care a suferit multe (nivelul 4 de eroziune, adica factori fizici - gen placa de par, uscare agresiva, sau chimici - vopsire, decolorare, indreptare permanenta etc). Acesta a fost primul care mi-a fost recomandat din seria Kerastase, insa atunci cand am testat Nectar Thermique-ul aceluiasi brand, Ciment Thermique-ul a fost surclasat. Le alternez, la o spalare il folosesc pe primul, la cealalta pe al doilea, insa uneori mai am tendinta "sa uit" si sa ma bucur de doua ori la rand de Nectar si o data de Ciment... Nu ma cunoasteti?!? ;)

Sa purcedem, zic:


CE SPUNE PRODUCATORUL:

Lapte reconstructiv termo-activ pentru parul slabit. Tratamentele chimice neadecvate, uscarea parului si perierile repetate slabesc structura fibrei capilare. Solzii firului de par incep sa se desfaca, iar cortexul se rupe usor: poroasa si casanta, fibra capilara isi pierde din rezistenta. Inovatie de la Cercetare Avansata L`Oreal, 

Ciment Thermique este primul tratament cu dubla reconstructie pentru parul slabit prin termo-coeziunea solzilor. O tehnologie de exceptie: Vita-Ciment + Vita Topseal 

1. Vita-Ciment: activ de reconstructie care consolideaza interiorul fibrei capilare 
2. Vita-Topseal: activ de reinnoire a suprafetei care reface stratul natural protector extern a fibrei capilare. 

Rezultate demonstrate in urma unor teste stiintifice. 

Mod de utilizare: Dupa ce spalati parul cu Bain de Force il zvantati bine si aplicati o cantitate de marimea unei alune din Ciment Thermique incepand cu varfurile si terminand cu lungimile. Masati delicat insistand pe zonele mai sensibile. Pieptanati parul cu ajutorul unui pieptene cu dinti mari. Nu clatiti. Coafati ca de obicei cu feonul, placa de intins sau ondulatorul.


INGREDIENTE:




PAREREA MEA:

Cu toate ca parul meu ar trebui sa fie mult mai fericit cu Ciment Thermique-ul, decat cu produsul destinat indeosebi hidratarii si nu repararii, cum este Nectarul, acest lucru nu se intampla. Exista ceva in compozitia acestei creme leave-in care nu imi place.





Usor translucida, crema are densitatea o idee, efectiv O IDEE ceva mai mare decat Nectar Thermique-ul. Problema este ca dupa aplicare (metoda pe care o folosesc o gasiti la review-ul Nectar-ului AICI) imi simt parul parca un pic lipicios/incarcat. Nu ca si cand as turna miere pe el, doar ca nu simt cand imi trec degetele prin suvite ca ar aluneca cu usurinta cu care se intampla atunci cand aplic Nectar-ul. Poate datorita lipsei parafinei? Poate...

Nu va lasati pacalite, in poza aveti Nectar Thermique-ul in varianta mare (150ml) si Ciment Thermique-ul in varianta mica (de 50ml) fata de 125ml cat are produsul intreg:




Ingredientele sunt diferite fata de Nectar, nu veti gasi uleiuri bio nici aici ;), dar veti intalni siliconi, alte cateva substante de imbracare/sigilare a firului de par si cateva care sa ofere si protectie termica. Nu e un produs prost formulat, dar la banii pe care ii scot din buzunar prin el, ar trebui sa fie WOW! Si pentru mine, din pacate nu este. Dupa terminarea flaconului (probabil 2-3 utilizari) nu il voi mai cumpara. Am citit review-uri in care fetele spuneau ca le-a fost mult mai util Ciment Thermique-ul decat orice alt produs similar. De aceea am si vrut sa vi-l aduc sub priviri, in cazul in care Nectar Thermique-ul nu va avea efectele dorite sa stiti ca mai sunt variante considerate excelente, dar care MIE nu mi-au mers.

Mirosul e usor citrat, la mine dispare in maxin 30 de minute, nu e puternic si nu intra in competitie cu parfumul pe care il port.

Aceeasi problema la ambalaj, e opac, nu vedeti cat produs mai este in el, puteti aprecia doar prin scuturarea flaconului. Insa imi place sistemul acesta in care le putem sprijini pe capac, pentru ca putem scoate aproape tot produsul. Zic aproape, pentru ca oricum la ultima utilizare tai ambalajul si mai gasesc ascunse "pe la colturi" cateva grame bune de crema. ;)

Daca vreti sa testati Ciment Thermique-ul (valabil si pentru Nectar), exista uneori in magazinele Profihairshop sau pe internet, variantele de 50ml. Una peste alta, la final iesiti cam la acelasi pret, dar macar stiti pe ce dati banii, daca sunteti multumite de el sau e... "asa si asa".


  • Produsul: 3 puncte din 5. 
  • Ambalaj: 4 puncte din 5 
  • Calitate: 4 puncte din 5 
  • L-as mai cumpara: doar ca sa mai alternez Nectar Thermique-ul din cand in cand. Dar acum NU as alerga fuga pe usa daca il termin.


Voua, sa va fie de folos! 
Cu drag, 
Wolfette

    
Disclaimer: nu sunt un "review-er profesionist", nu sunt platita de nicio companie pentru a face review-uri si nici nu dispun de fonduri nelimitate pentru a cumpara cosmetice. Marea majoritate a produselor prezentate sunt achizitionate dupa o perioada lunga de cautari pe internet, de citit review-uri cat mai realiste (vezi Makeupalley, veti gasi prescurtat in blog MUA), de folosit tester-ul si produsul in sine o perioada generoasa de timp, pentru a putea oferi o parere cat mai pertinenta. De aceea, cele mai multe review-uri vor fi pozitive vizand produse care mie mi s-au parut extrem de bune. Nu agreez sa scriu review-uri negative dar atunci cand o fac este pentru ca sunt profund dezamagita de un produs. O sa gasiti pe alocuri termeni in engleza, pentru ca majoritatea materialelor le gasesc in aceasta limba si imi vine mai natural sa ma exprim asa pe de o parte, si pentru ca asta sunt, asta mi-e stilul de exprimare datorat mediului in care traiesc, pe de alta. Imi cer scuze anticipat daca voi crea un disconfort celor care nu cunosc engleza. Va multumesc pentru intelegere.
  

© 2012-2014 wolfettepandora.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu