duminică, 16 februarie 2014

Yves Saint Laurent (YSL) si rujurile sale fabuloase! Rouge Volupte 3 Ultimate Beige - REVIEW



"Imi doresc un ruj care sa fie cremos, hidratant, opac, rezistent si care sa aiba un ambalaj superb!" Daca va spuneti si voi asta, atunci raspunsul il aveti chiar in fata voastra! Gama de rujuri Rouge Volupte este geniala, una dintre cele mai reusite pe care le-am incercat, fiecare aplicare este un moment de desfatare! Nu il testati decat in ziua de salariu... Pentru ca riscul este in proportie de 90% sa nu plecati fara el din magazin! :)))


CE SPUNE PRODUCATORUL:





Acest ruj premiat este un obiect al dorintei, "imbracat" intr-un etui romantic, auriu, care iradiaza... lux! Fiecare nuanta a gamei satureaza buzele intr-o culoare captivanta, intens pigmentata, ce asigura o stralucire glossy irezistibila! Formula este comfortabila, long-lasting si este imbunatatita cu inconfundabilul Complex "Color-shine" care lasa buzele vizibil mai netede, mai hidratate si mai radiante. Textura usoara, matasoasa creeaza un voal satinat de culoare, pentru buze desavarsite, mai senzuale, mai captivante, mai ademenitoare... 


INGREDIENTE: 




OCTINOXATE (ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE) . AVOBENZONE (BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE) (OTHER): PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE . HYDROGENATED POLYISOBUTENE . BUTYL STEARATE . BUTYLOCTYL SALICYLATE . BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2 . POLYETHYLENE . HYDROGENATED VEGETABLE OIL . DIMETHICONE . TITANIUM DIOXIDE . CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX) . CERA ALBA (BEESWAX) . DIMETHICONE CROSSPOLYMER . ORYZA SATIVA (RICE) BRAN OIL EXTRACT . SILICA DIMETHYL SILYLATE . STEARYL STEARATE . ETHYLHEXYL PALMITATE . CAPRYLYL GLYCOL . TOCOPHERYL ACETATE . ORYZANOL . AMMONIUM GLYCYRRHIZATE . PARFUM (FRAGRANCE) . BEHENIC ACID . PARAFFIN . GLYCERYL STEARATE . LECITHIN . TOCOPHEROL . ASCORBYL PALMITATE . BUTYLENE GLYCOL . ROSEMARY (ROSMARINUS OFFICINALIS) EXTRACT . PHENOXYETHANOL . HEXYLENE GLYCOL . SODIUM HYALURONATE . CITRIC ACID . LIMONENE.[+/- MAY CONTAIN : CI 77491 (IRON OXIDE) . CI 15850 (RED 7) . CI 15850 (RED 6) . CI 45410 (RED 28 LAKE) . CI 77499 (IRON OXIDE) . CI 77492 (IRON OXIDE) . CI 42090 (BLUE 1 LAKE) . CI 17200 (RED 33 LAKE) . CI 73360 (RED 30) . CI 75470 (CARMINE) . CI 12085 (RED 36) . CI 15985 (YELLOW 6 LAKE) . CI 19140 (YELLOW 5 LAKE) . CI 77019 (MICA) . CI 77742 (MANGANESE VIOLET) . CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE) . CALCIUM SODIUM BOROSILICATE . CI 77002 (ALUMINUM HYDROXIDE) . SILICA . SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE . TALC. ] "6YL03-1 "


PAREREA MEA:

Rujurile YSL din gamele Volupte sunt foarte asemanatoare cu cele de la Clarins din gama Rouge Eclat. Dupa cum stiti, din review-ul pe care l-am facut acestora, sunt topita dupa ele! Bantuind prin magazine dupa noile produse aparute in colectiile de primavara ale diverselor brand-uri, pentru a va aduce in fata ochilor noutati care sa merite a fi citite, am trecut pe langa stand-urile YSL. O fractiune de secunda mai tarziu mi s-au aprins beculetele mai ceva decat in bradul de Craciun, amintindu-mi ca am citit ceva extrem de interesant despre rujurile acestei case. Concluzia? Vazut - testat - indragostit!

Pentru ca imi plac enorm bejurile care sa aiba un strop de lila si un subton gri, culoarea potrivita pentru mine, in gama clasica Volupte a fost 3 (Ultimate Beige). Mai exista gama Volupte Shine, din aceeasi familie de culori facand parte rujul 10 (Chocolate InStyle) ceva mai transparent dar si ceva mai stralucitor (duh, se subintelege dupa nume! ;)), dar despre acesta intr-o postare viitoare! 


 La stanga Rouge Volupte 3, la drepta Rouge Volupte Shine 10.


 La stanga Rouge Volupte Shine 10, la drepta Rouge Volupte 3.

In conditii de lumina naturala (la stanga Rouge Volupte 3, la drepta Rouge Volupte Shine 10):



La soare:



Se poate observa ca desi are o nuanta mai deschisa, Ultimate Beige este mai opac decat varianta "Volupte Shine" Chocolate InStyle si creeaza iluzia ca ar fi un ton mai inchis, la swatch-uri.

Rouge Volupte este un ruj cu o textura plina. In foto, veti vedea O SINGURA APLICARE pe buze. Mai multa economie la utilizarea produsului, yeeeeeeey! ;)

Este emolient fara a fi foarte gras, motiv pentru care nu... "se imprastie". Deci cu sau fara creion de contur, nu se scurge dincolo de linia naturala a buzelor si nu intra in riduri (un mare plus pentru ca astfel poate fi folosit de orice femeie, indiferent de varsta). Nu da senzatia de incarcare cum o fac de obicei rujurile mai onctuoase, pur si simplu o sa uitati ca il purtati! O sa va aminteasca in schimb ceilalti, eu sunt intrebata la tot pasul ce ruj folosesc pentru ca arata... "bestial"! Tot ce pot sa va spun este ca e o bucurie sa folosesc acest produs si buzele mele imi multumesc de fiecare data cand o fac!

Rouge Volupte 3 in conditii de lumina naturala:




La soare, arata asa (cu grimasa de rigoare din cauza luminii care imi naucea ochii :)):




 Ca si rezistenta, pentru mine se traduce in cca 2.5-3ore daca beau lichide sau vorbesc. Si credeti-ma, vorbesc mult! :) Daca mananc, trebuie reaplicat. Nicio problema, abia astept! :))) Aveti grija in perioadele calde insa, cred ca exista riscul ca la temperaturi ridicate sa se faca praf destul de usor, eu am obiceiul sa tin in frigider rujurile, in special vara! Si ca tot veni vorba de vara, acest produs vine cu un SPF 15. Apreciem, multumim frumos YSL! :) 




Ambalajul este de vis! Nu, nu e frumos, e desavarsit, dupa gustul meu! Luxuriant, bine realizat, nu da senzatia ca daca il scap pe jos se va desface, ca si estetica amestecul de auriu si culoarea de baza a rujului care apare pe mijlocul etui-ului imi rasfata privirea... Nu e un ruj de care sa te jenezi cand il scoti din poseta! Stiti cum fac barbatii cand isi iau o jucarie electronica noua si o tin pe masa, sa vada toata lumea? Cred ca daca mai dau peste unul care sa procedeze asa, o sa contrabalansez, punand si eu in partea mea de birou cosmeticele de care sunt mandra! Moment Kodak, asa-i?!? :)))) Nu-s atat de zuza, desi uneori chiar cred ca ar trebui! ;)

Ca sa inchei, recunosc ca inainte agream rujurile mult mai rezistente, care sa ramana minim 4 ore fara cusur pe buze. De cand sufar de deshidratare extrema a tenului, a devenit un chin sa mai folosesc asemenea produse. Si m-am repliat pe altele care sa nu imi usuce buzele, sa imi creeze aspectul de volum si sa aiba o rezistenta generoasa in limitele in care un astfel de produs poate fi longstay.  YSL excede asteptarile mele prin gamele sale Volupte. 

Nu sunt niste rujuri ieftine, dar prefer UN ruj bun care sa mearga la orice, decat 10 mediocre intr-o paleta larga de culori, dupa care sa imi curat un strat de piele! Probabil o varianta buna de achizitionare este cea a reducerilor de 20% de la Sephora, sau pe cardul Black, cu reducere. 

Eu sunt genul de femeie care foloseste produsele cosmetice din pasiune! Am parfumuri cu care ma dau cand sunt amarata si altele pe care le aplic cand radiez de bucurie! Ma machiez intens si agresiv cand sunt nervoasa si abia ma ating de machiaj cand imi canta sufletul... Iar rujul acesta? Rujul acesta este ca o bacheta magica pe care o pot folosi in orice situatie! Chiar astazi, cand ma simt un pic "cocosata" de o serie de intamplari nu tocmai minunate din viata mea,  l-am asezat cuminte pe "botic" si mi-am reluat activitatile de "bubulina"! Nu ma vede nimeni, dar stiti ce bine ma simt in pielea mea? Ar trebui sa incercati din cand in cand sa faceti asta! Pentru nimeni altcineva  decat pentru sufletul vostru...  

Il recomand cu drag!

  • Produsul: 5 puncte din 5 
  • Ambalaj: 10 puncte din 5 ;)
  • Calitate: 4.5 puncte din 5 (unele doamne/domnisoare se plang ca nu le rezista suficient pe buze)
  • L-as mai cumpara: e atat de scump... si totusi merita FIECARE LEUT! DA!

    
Disclaimer: nu sunt un "review-er profesionist", nu sunt platita de nicio companie pentru a face review-uri si nici nu dispun de fonduri nelimitate pentru a cumpara cosmetice. Marea majoritate a produselor prezentate sunt achizitionate dupa o perioada lunga de cautari pe internet, de citit review-uri cat mai realiste (vezi Makeupalley, veti gasi prescurtat in blog MUA), de folosit tester-ul si produsul in sine o perioada generoasa de timp, pentru a putea oferi o parere cat mai pertinenta. De aceea, cele mai multe review-uri vor fi pozitive vizand produse care mie mi s-au parut extrem de bune. Nu agreez sa scriu review-uri negative dar atunci cand o fac este pentru ca sunt profund dezamagita de un produs. O sa gasiti pe alocuri termeni in engleza, pentru ca majoritatea materialelor le gasesc in aceasta limba si imi vine mai natural sa ma exprim asa pe de o parte, si pentru ca asta sunt, asta mi-e stilul de exprimare datorat mediului in care traiesc, pe de alta. Imi cer scuze anticipat daca voi crea un disconfort celor care nu cunosc engleza. Va multumesc pentru intelegere.
  

© 2012-2014 wolfettepandora.blogspot.ro

2 comentarii: