marți, 4 februarie 2014

LUSH Ulei solid pentru masaj vegan Snow Fairy Sparkle - REVIEW

Pe blogul meu, singurele experiente relatate pana acum - in ceea ce priveste compania LUSH - sunt... De fapt nu sunt dintre cele mai fericite. Asa cum va marturiseam la un moment dat, nu blamez o firma pentru un produs al sau si nu o caracterizez in functie de cat de bine mi s-a potrivit / nu mi s-a potrivit respectivul produs. Oricine merita "a doua sansa" iar eu sunt omul care dau de obicei 3-4, uneori mai multe si nu numai in ceea ce priveste cosmeticele... Insa in momentul in care trag o concluzie finala, aceea este solid motivata si imi ramane definitiv infipta in minte! Da, valabil nu numai in ceea ce priveste cosmeticele... ;)

Ce incerc sa spun? Cu a doua sansa, puteti avea surprize foarte frumoase, sau sa repetati experientele initiale neplacute. Cu LUSH, a fost prima varianta! Am descoperit cate ceva dupa inima mea, dupa ce le-am cotrobait bine de tot magazinul on-line cercetand ingredientele, apoi am cautat review-uri, pentru ca in final sa ma urnesc si sa vad fizic produsele respective.

Primul dintre ele si cel care imi place cel mai mult este: uleiul solid pentru masaj Snow Fairy Sparkle (stralucirea zanei zapezii! Cat de dragut suna numele? :))



CE SPUNE PRODUCATORUL:

Acest ulei solid iti va lasa pe piele acelasi parfum indragit al gelului nostru de dus Snow Fairy.  Unturile de murumuru, shea si cupuacu se vor topi, lasandu-ti o piele hidratata, catifelata si stralucitoare!

INGREDIENTE:

Unt de Shea din comertul echitabil,  unt de Murumuru,  Migdale - unt,  unt de Illipe,  Agava - sirop organic de agava,  parfum,  Cupuacu - unt,  Glicerina,  Mosc sintetic,  Calcium Sodium Borosilicate,  Staniu - oxid de staniu,  Dioxid de titan,  Methyl Ionone,  Benzyl Benzoate,  Colorant 45410 

Cu verde sunt accentuate ingredientele naturale.

PAREREA MEA:

Imi plac la nebunie mirosurile dulci. Si cele florale, dar mai ales cele gurmande (cacao, vanilie, aromele de nuci, de prajituri, caramel etc). Iar untul acesta de corp miroase superb! In mintea mea de femeie se intampla un lucru foarte fain cand il folosesc: ma arunca in amintiri, ma simt din nou copila, imi creeaza o dispozitie calda, dulce, ma face usor melancolica - ma apuca dorul de joaca si de perioada cand eram micuta! Miroase cumva a guma de mestecat TipiTip, are o aroma care se mentine 24 de ore pe pielea mea (WOW!!! Inca sunt uluita... ;)) si ma bucur de produsul acesta din tot sufletul! 


Are o consistenta destul de moale, va sfatuiesc sa il tineti in frigider intre folosiri pentru ca "se topeste" repejor. (Snow... Fairy... Does it ring any bells?!? ;)) Eu il pastrez intr-o punguta de plastic pe raftul dedicat cosmeticelor - folositi ceva relativ etans, care sa il impiedice sa imprime mirosul sau alimentelor din jur. 

Se aplica foarte usor, pe moment veti vedea ca lasa o urma roz, dar dupa ce masati un minut, culoarea este practic insesizabila. In centrul "zanei" este un glob de particule stralucitoare. Acesta e un incovenient si nu prea... Daca vreau sa folosesc untul pe maini/gat/decolteu si a doua zi merg la munca, e o problema pentru voi fi un disco-ball in miscare! Atunci, decupez zona cu sclipici (ooook, bineeee, "feliez" zana la propriu, luati-ma la misto... :)) si o pun cu grija in frigider pentru perioade propice. Imi imaginez cum va arata nebunia asta la vara, pe un picior bronzat:





In stanga aveti aplicati doar untul roz, in dreapta doar zona centrala, cu sclipici.



Masat pe mana - untul omogenizat:

 La soare:



Ei? Ce spuneti? Pentru ca nu are bucati de sclipici ci creeaza iluzia unei patine umede, usor roze, cred ca va fi de vis pentru o seara speciala, aplicat pe o piele ceva mai inchisa la culoare. Pe de alta parte, la evenimente, pot sa adaug un strop in crema de corp si sa il intind pe zona claviculelor, pierdut pe umeri si o idee pe decolteu. Cam asa il vad eu util, pentru ca zilele trecute l-am folosit pe picioare si dupa dus, eu inca aveam un luciu de nu imi venea sa cred! Nu se pune problema ca "ma spal ca pisica" sau ca nu stiu sa folosesc apa si sapunul eficient, doar ca Snow Fairy intra foarte bine in piele si toate particulele stralucitoare fac o priza fantastica. Banuiesc ca la o exfoliere cu produse uleioase se va duce, dar cu gel de dus? Sa uitati! 

Asta insa va asigura ca e perfect ok sa il purtati la un eveniment si sa nu sa imprastiati sclipici pe toti partenerii de dans... Da, stiu un caz, a fost magic momentul dar nu pot sa vi-l impartasesc pentru ca suna a barfa! Pot doar sa va zic ca s-a ras isteric! :)))

Eu aplic untul pe corp dupa o crema hidratanta. Se poate folosi si pe pielea umeda, pentru a bloca pierderile de apa din piele. Mie nu imi este suficient asa, deci merg pe o crema mai apoasa, foarte lejera, cu miros cat mai neutru (gen Sabon - un gel serbet), apoi ma masez cu Snow Fairy. Iata un cocktail cu care sunt fericita zilele acestea! Intra bine in piele dar nu se absoarbe complet, desi nu utilizez partea cu sclipici, se vede o usoara patina pe corpul meu a doua zi, data de uleiurile din compozitia produsului. Imi place ca asta impiedica agravarea deshidratarii de care sufar.




Deci: e un produs care miroase demential, daca agreati parfumurile dulci! Desi contine mosc (care nu imi place DELOC, intre noi fie spus) nu il simt in unt. Bun emolient, bun pentru a crea o bariera impotriva pierderilor de apa. Nu e 100% organic, eu una nu am pretentii de genul asta, nimic de reprosat aici! Are doar 40 de grame, dar fiind consistent, ma tine vreo 2-3 saptamani daca il dramuiesc! Va recomand sa il luati dupa sarbatori, cand pretul scade cu 50% (la vreo 17 LEI bucata).

Puteti sa framantati "zana" in palme (Dumnezeule, cum suna asta, dar asa recomanda producatorul! Nu e vina mea! :)) si sa aveti un unt de corp stralucitor, sau puteti sa il separati si sa aveti un unt pentru orice moment al zilei si unul mai deosebit pentru diverse evenimente. Si daca ati prins vremurile copilariei mele, Snow Sparkle Fairy va va mai darui ceva: un salt in anii aceia minunati si cateva clipe la fel de calde precum mirosul sau! Poate de aceea acest produs se cheama asa... 



Snow Fairy Sparkle pentru mine chiar e o zana, chiar e stralucitoare, chiar vi-o recomand cu drag si chiar sper sa o incercati macar o singura data!

PS: ieri seara, cu mainile pline de unt, mi-am mangaiat sotul pe obraz. Oooops, am realizat o secunda mai tarziu... I-am zis: " daca te intreaba maine la munca de ce stralucesti, zi-le ca de la Snow Fairy ti se trage! Daca nu te dau afara, inseamna ca esti a naibii de bun in ceea ce faci!" Azi... nu, nu e in preaviz... :)

  • Produsul: 5 puncte din 5 
  • Ambalaj: -
  • Calitate: 4.5 puncte din 5 
  • L-as mai cumpara: cat de amarata sunt ca e in editie limitata! Da, l-as cumpara in permanenta, sper sa apara si o varianta fara sclipici! Luuuush, HELP!

    
Disclaimer: nu sunt un "review-er profesionist", nu sunt platita de nicio companie pentru a face review-uri si nici nu dispun de fonduri nelimitate pentru a cumpara cosmetice. Marea majoritate a produselor prezentate sunt achizitionate dupa o perioada lunga de cautari pe internet, de citit review-uri cat mai realiste (vezi Makeupalley, veti gasi prescurtat in blog MUA), de folosit tester-ul si produsul in sine o perioada generoasa de timp, pentru a putea oferi o parere cat mai pertinenta. De aceea, cele mai multe review-uri vor fi pozitive vizand produse care mie mi s-au parut extrem de bune. Nu agreez sa scriu review-uri negative dar atunci cand o fac este pentru ca sunt profund dezamagita de un produs. O sa gasiti pe alocuri termeni in engleza, pentru ca majoritatea materialelor le gasesc in aceasta limba si imi vine mai natural sa ma exprim asa pe de o parte, si pentru ca asta sunt, asta mi-e stilul de exprimare datorat mediului in care traiesc, pe de alta. Imi cer scuze anticipat daca voi crea un disconfort celor care nu cunosc engleza. Va multumesc pentru intelegere.
  

© 2012-2014 wolfettepandora.blogspot.ro

Un comentariu:

  1. Aoleu, ce ciudatel este! Nu cred ca m-as putea obisnui cu design-ul si aplicarea, dar recunosc ca arata splendid pe piele.

    RăspundețiȘtergere