duminică, 30 iunie 2013

EMJOI Micro-Pedi - O PILA EXTRAORDINARA PENTRU PICIOARE!

De cand am inceput sa port tocuri, acum multi, multi ani, in rutina de ingrijire a picioarelor mele pilele au devenit nelipsite. Pe masura ce am crescut si pielea de pe corp mi-a devenit din ce in ce mai uscata, a aparut si briciul. Initial de vreo 2 ori pe an. Apoi din ce in ce mai des... Pedichiura s-a transformat incet intr-o corvoada din punctul de vedere al mentinerii unui aspect normal al talpilor si vara, cand temperatura este crescuta iar incaltamintea nu protejeaza  piciorul de caldura asfaltului, ingrijirea este iadul pe pamant! Imi ia mult timp, ma chinui cu creme peste care pun sosete de bumbac (la 30 de grade is not fun!!!), in FIECARE dimineata folosesc chestii abrazive de curatare a talpilor etc.

De curand, am vazut un videoclip pe youtube, al lui Crazy Miss Tammy (o sa ma tot auziti vorbind de CMT, o femeie foarte-foarte frumoasa, cu o rutina de ingrijire fabuloasa si cu o inima imensa!). Daca nu o stiti, sa va fie rusine! ;) De la ea am aflat de obiectul/minunea care avea sa imi salveze mult timp si sa imi readuca o doza deloc neglijabila de confort in viata. Videoclipul, mai jos:




Doamnelor, va aduc in fata ochilor, cea mai buna inventie in materie de ingrijire a picioarelor, din punctul meu de vedere: EMJOI Micro Pedi!



CE SPUNE PRODUCATORUL:

Emjoi MICRO Pedi este un sistem profesional de pedichiura, sigur, pe care il puteti folosi in intimitatea casei dumneavoastra pentru toate zonele picioarelor, indepartand pielea moarta rapid si in siguranta, lasandu-va picioarele atat de moi, de parca tocmai ati iesit de la o sedinta de spa. 

Majoritatea avem tendinta de a ne neglija si abuza picioarele, ducandu-le la o pedichiura in fiecare an bisect si inghesuindu-le in acei pantofi care arata fabulos dar care sunt niste instrumente de tortura medievala. Nu pierdeti ore in sir razuind si taind pielea moarta fara rezultate, incercati MICRO Pedi!


PAREREA MEA:

Dupa cum se poate observa in poze, aparatul este extrem de usor de folosit. Necesita 2 baterii AA (va recomand Duracell), talpile mele extrem de aride au consumat in cca 35 min un set (prima utilizare). La intretinere, cam 10min de sedinta, presupun ca ma vor ajunge cca 2 - 3 utilizari.

Pilele sunt de 2 tipuri: extrem de abrazive (cele albastre) si abrazive (cele rosii). Eu am comandat rezerve albastre pentru simplu motiv ca stiam ce am acasa. ;) O rezerva am folosit-o de cca 4 ori pana acum si inca simt ca mai pot beneficia de ea cateva utilizari bune! Review-urile de pe internet subliniaza o medie de utilizare de cca 8-10 piliri.




Dupa prima folosire am ramas interzisa... Atata tesut a plecat de pe subsemnata incat mi-a fost jena sa pozez  "muntele" de piele care m-a parasit! Asa cum spunea si Tammy, as fi putut ridica un castel din "nisip" fara efort! Iar picioarele mele... Ei bine, picioarele mele erau roz si aratau atat de sanatoase ca dupa o super pedichiura spa. Am topait prin casa ca un copil, multumindu-le lui Miss Tammy si prietenei ei Joelle ca mi-au adus in viata o solutie pe care chiar mi-o doream din tot sufletul!

Va voi prezenta (ALERTA PENTRU STOMACURILE SENSIBILE!) ce a facut pentru mine Emjoi MICRO Pedi -  in conditiile in care stiind ca il voi comanda, 3 saptamani nu am mai folosit niciun instrument de pilire si nici o crema dedicata, iar talpile mele ajunsesera intr-o stare deplorabila. Zona cea mai grava :




Mentiune : deoarece conditiile de iluminare intre poze au fost foarte diferite, am preferat sa le postez alb/negru, pentru a evita discutii privind favorizarea produsului! ;)


Rezerva dupa prima pilire era cam in acest...  "hal", si oricat m-am straduit nu am putut sa-i mai dau o fata comerciala, dar nu ma deranjeaza atat timp cat sta ascunsa in dulapul cu "chestii de fetita" (asa ii spune sotul meu :)):


Cam cat timp credeti ca as fi pilit cu o piatra ponce sau ceva de genul, pentru a avea rezultatele acestea, mhhhh? Ei bine m-am asezat cuminte pe un scaun, si cu un prosop sub talpi nu am facut decat sa plimb, fara a pune rezistenta pe aparat, capul rotitor al acestuia pe toate zonele ingrosate. Emjoi este foarte usor ca greutate, nu m-au mai durut incheieturile de la atata frecat, nu am stat 10 minute sa ma inmoi, nu mi-am scapat briciul prin varii zone, sa umplu casa de sange cum patesc de obicei :(, nimic din toate astea. Am stat ca o zana, si el a facut tot ce trebuie pentru mine! I am in heaven... :))))



Emjoi poate fi utilizat si pe alte zone ingrosate - uneori diabeticii au astfel de probleme la coate si calcaie, iar rola rosie cred ca va fi perfecta pentru asa ceva.

Pentru intetinere, in fiecare seara folosesc pentru talpi o crema cu multa uree. Uitati de cremele care promit ca fac si dreg dar care au parafina, parfum si cam atat... Tractopon (cu 30% sau 15% uree), Rombalsam crema cu 30% uree, le gasiti in farmacii la 13-17 lei pentru 40 ml. Si chiar va vor prelungi efectele unui scrub, piliri sau ale unei pedichiuri. 

Ca o scurta paranteza, o sa va dau o idee de ce am ales ureea. In prospectul Tractopon gasiti asta: "Ureea, pe langa efectul de hidratare a stratului cornos (prin care amelioreaza remarcabil aspectul pielii uscate, descuamate si cu tendinţa de fisurare), inlatura pielea descuamata si incetineste cresterea excesiva sau haotica a stratului cornos care, datorita anumitor afecţiuni, se descuameaza in mod accelerat sau produce zone ingrosate si aspre care se transforma in calozitaţi. De asemenea, scade profunzimea fisurilor din stratul cornos si impiedica apariţia altora noi. Pielea isi recapata flexibilitatea si aspectul sanatos." Suna bine, nu e asa? Ei bine, confirm cu propria piele!  :)

ATENTIE: Nu il lasati la indemana copiilor. Cred ca ar putea provoca arsuri destul de usor pe o piele fragila, cum este cea a piticilor.

L-am comandat de pe HQHAIR, a venit intr-o saptamana in cap, am folosit transportul asigurat pentru a nu avea surprize (cam 48 lei). Aparatul in sine nu e foarte ieftin, la 40 EUR dar nici cumplit de scump, avand in vedere, cel putin in cazul meu, ca isi va amortiza cu varf si indesat pretul. Am scapat de pedichiura obligatorie la 2 saptamani - ma refer la cea profesionala, nu mai pierd atata timp, nu mai depun atata efort, nu mai cheltuiesc o groaza  de bani sa incerc pile care metalice, care cu quartz, care cu piatra nu stiu de care...  Rezervele va costa cca 60 lei un set (le puteti lua si cu transport gratuit doar ca nu am vrut sa risc sa le pierd pe toate) si cred ca sunt suficiente undeva intre 6 luni - un an (pentru o femeie care nu are o piele extrem de uscata). 


Insa, daca va confruntati cu probleme similare cu ale mele, credeti-ma pe cuvant, Emjoi e un aparat care NU TREBUIE SA VA LIPSEASCA DIN CASA! Si daca, m-ar pune cineva sa aleg intre a folosi exclusiv un epilator sau Emjoi, dragele mele, sotul meu "va avea placerea" sa cunoasca atata par pe picioarele mele cat n-a vazut toata viata lui nici pe ale sale! :)))

  • Produsul: 5 puncte din 5
  • Ambalaj: 5 puncte din 5
  • Calitate: 5 puncte din 5
  • L-as mai cumpara: NU IMI VA LIPSI DIN CASA NICIODATA!


Disclaimer: nu sunt un "review-er profesionist", nu sunt platita de nicio companie pentru a face review-uri si nici nu dispun de fonduri nelimitate pentru a cumpara cosmetice. Marea majoritate a produselor prezentate sunt achizitionate dupa o perioada lunga de cautari pe internet, de citit review-uri cat mai realiste (vezi Makeupalley, veti gasi prescurtat in blog MUA), de folosit tester-ul si produsul in sine o perioada generoasa de timp, pentru a putea oferi o parere cat mai pertinenta. De aceea, cele mai multe review-uri vor fi pozitive vizand produse care mie mi s-au parut extrem de bune. Nu agreez sa scriu review-uri negative dar atunci cand o fac este pentru ca sunt profund dezamagita de un produs. O sa gasiti pe alocuri termeni in engleza, pentru ca majoritatea materialelor le gasesc in aceasta limba si imi vine mai natural sa ma exprim asa pe de o parte, si pentru ca asta sunt, asta mi-e stilul de exprimare datorat mediului in care traiesc, pe de alta. Imi cer scuze anticipat daca voi crea un disconfort celor care nu cunosc engleza. Va multumesc pentru intelegere.



© 2012-2013 wolfettepandora.blogspot.ro

3 comentarii:

  1. Do you need the world's best pedicure tool? so you need emjoi micro pedi callus remover from micropedi.com

    RăspundețiȘtergere
  2. draga Wolfette,de aparatul de la scholl ai auzit? stii ceva de el?
    multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din ce am vazut, principiul de functionare este similar. Insa suprafata pilei nu mi se pare la fel de abraziva ca pila albastra de la emjoi. Si nu stiu la cate utilizari ar face fata. Pentru talpile mele... 1 spre 2, probabil! :))))

      Ștergere