duminică, 6 octombrie 2013

CLARINS Rouge Eclat Hot Chocolate (12) - REVIEW

Vedeta zilei de astazi este primul ruj anti-imbatranire de la Clarins.  IT HAD ME AT "HELLO!" :))) Si pentru ca, din nenumaratele rujuri folosite de-a lungul timpului (ca sa nu zic in ultimii 15 ani!), acesta este cel care imi place la nebunie, combinand toate calitatile care le caut intr-un produs de gen, nu putea sa ramana fara review!


CE SPUNE PRODUCATORUL:

Un ruj revoluționar. O formula de noua generatie care combina beneficiile unei hraniri profunde, anti-îmbătrânire, cu o culoare luminoasa si satinata. Are o textură delicată care se aplică fără efort.
Culoarea data de acest ruj este de lunga durata iar complexul "Nutri-Youth"protejeaza buzele impotriva deshidratarii si mareste secretia de colagen. Vitamina E ofera protectie impotriva radicalilor liberi si cerurile provenite 100% din plante asigura comfort. Cinsprezece nuante de rujuri hranitoare, anti-imbatranire, in culori luminoase, cu aroma de mure si lemn dulce, pentru a crea buze mai pline, mai netede, mai stralucitoare!


INGREDIENTE:




PAREREA MEA:

Este un ruj de vis. Textura este extrem de fina si de usoara, hraneste si umple ridurile buzelor fara a aluneca in afara conturului natural al acestora. Untul de mango si cel de shea din compozitie il fac suficient de onctuos fara a deveni insa prea gras. Cand il aplic imi da o senzatie de catifelare, de hranire, de hidratare, de tot ce as putea sa imi doresc de la un ruj. Am fost si sunt uimita de calitatile acestui produs pe care il ador si dupa cum se vede, nu incerc sa imi cenzurez nici macar un picut entuziasmul! :))) Pentru ca, dragele mele, este primul ruj pe care l-am folosit de cand ma stiu si care sa fie perfect! Pentru MINE! Bineinteles ca suntem diferite, ca avem gusturi variate si asteptari diverse in functie de tipul de ten, de varsta, de clima etc. De aceea tin sa subliniez, ca aprecierea este in ceea ce ma priveste, poate pentru altcineva nu va fi atat de WOW, dar pentru mine este.

Asa cum ati citit, sunt 15 nuante disponibile pe piata, si fiindca sunt topita dupa Rouge Eclat, o sa le postez pe toate:



01 Nude Rose
02 Sweet Rose 
03 Petal Pink
04 Tropical Pink


05 Pink Berry 
06 True Aubergine
07 Red Wine
08 Coral Pink 


09 Juicy Clementine
10 Pink Fuchsia
11 Red Passion 
12 Hot Chocolate 


13 Woodrose 
14 Chocolate Rose 
15 Nude Caramel

Lasa pe buze un gust plin si dulce, de mure (dupa cum spunea si producatorul), fara nicio urma de aroma sintetica. Cu mare greutate ma abtin sa nu-l mananc, desi recunosc, spasita, ca nu-mi iese tot timpul! Mea culpa! ;) 

Ca si rezistenta, in cazul meu persista cca 4-5 ore, sunt foarte multumita pentru cat de bogata, de hranitoare este formula. Este opac, din 2 straturi buzele sunt acoperite de culoarea produsului. Nu folosesc pensula, il aplic direct "from the bullet", cum spun prietenele noastre de peste ocean.

Seara nu am senzatia de buze uscate, chiar in acest review se poate observa in poze ca sunt intr-o perioada de deshidratare "vesela" a fetei, si cu toate ca inainte nu mai puteam folosi decat gloss, m-a salvat Clarins-ul cu acest ruj, pentru un machiaj impecabil! In plus, ma bucur de prezenta antioxidantilor (contine pudra de cacao) si binecunoscuta vitamina E pe care o consider binevenita oricand pe pielea mea! Singura "durere" pe care o am cu Rouge Eclat este cantitatea de 3g de produs, pe care avand in vedere frecventa cu care il folosesc, o voi "dovedi" foarte-foarte repede!

Nuanta pe care am ales-o este 12 Hot Chocolate, pentru ca este toamna, si ce anotimp ar fi mai potrivit pentru nuante intense, profunde? Probabil nu toata lumea il considera a fi un ruj foarte inchis, dar pentru mine, care nu folosesc decat rujuri nude, este "out of my comfort zone". Cu toate acestea imi lumineaza fata si simt ca imi pune mai bine in valoare trasaturile, ceea ce mi-a dat un pic de gandit! Nu am mai folosit rujuri din gama aceasta de culori de niste ani buni... ;) 

Iata-l in conditii de lumina naturala:




 La soare, arata asa:




Mi-a ramas pe suflet si 14 Chocolate Rose, se pare ca sunt gurmanda in perioada aceasta :))), insa pentru ca a trebuit sa aleg insa un singur ruj la momentul respectiv, m-am decis asupra unei nuante care chiar nu exista in dotarea subsemnatei. La prima onomastica pe care o prind, cred ca voi da Cuiva, din casa, absolut intamplator, un link cu postarea aceasta! Se cheama santaj emotional! Ooooops! :)))

Il recomand 1000%. Daca ajungeti printr-un magazin in care se gaseste brand-ul Clarins, faceti-mi o favoare si testati-l! S-ar putea sa nu va zica nimic. Dar cel mai probabil, veti trai un moment dulce de rasfat, pe care fiecare dintre noi il merita, nu e asa? ;)

  • Produsul: 5 puncte din 5 
  • Ambalaj: 5 puncte din 5 
  • Calitate: 5 puncte din 5 
  • L-as mai cumpara: Ooooooo, DA!

    
Disclaimer: nu sunt un "review-er profesionist", nu sunt platita de nicio companie pentru a face review-uri si nici nu dispun de fonduri nelimitate pentru a cumpara cosmetice. Marea majoritate a produselor prezentate sunt achizitionate dupa o perioada lunga de cautari pe internet, de citit review-uri cat mai realiste (vezi Makeupalley, veti gasi prescurtat in blog MUA), de folosit tester-ul si produsul in sine o perioada generoasa de timp, pentru a putea oferi o parere cat mai pertinenta. De aceea, cele mai multe review-uri vor fi pozitive vizand produse care mie mi s-au parut extrem de bune. Nu agreez sa scriu review-uri negative dar atunci cand o fac este pentru ca sunt profund dezamagita de un produs. O sa gasiti pe alocuri termeni in engleza, pentru ca majoritatea materialelor le gasesc in aceasta limba si imi vine mai natural sa ma exprim asa pe de o parte, si pentru ca asta sunt, asta mi-e stilul de exprimare datorat mediului in care traiesc, pe de alta. Imi cer scuze anticipat daca voi crea un disconfort celor care nu cunosc engleza. Va multumesc pentru intelegere.
  

© 2012-2013 wolfettepandora.blogspot.ro

6 comentarii:

  1. Cand ajung intr-un magazin, sigur il testez. Pana acum nu ma interesa brandul Clarins, dar acum m-ai facut curioasa :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Agreez Clarinsul pentru ca este o casa "high end" cu cel mai bun raport pret/calitate. Cel putin la noi. Daca mai sunt si reducerile Sephora de 20% si mai au si eveniment, e pacat sa le pierzi... Poti sa le testezi, fetele mi-au pus intotdeauna la dispozitie tot ce mi-a vrut sufletul. Iar calitatea produselor, cel putin de makeup, este indiscutabil...minunata! Zic eu... :)

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. In jur de 100RON pretul in Sephora, fara reduceri. Primavara si toamna insa, intra reducerile de 25% pentru cardul Black! :)

      Ștergere
    2. Multumesc. Mai lasasem un comentariu la o alta postare, dar s-a pierdut pe drum, cred. Il reiau aici: te felicit pentru felul impecabil in care ai inteles sa mentii un blog de beauty, cred ca al tau e descoperirea anului pentru mine.

      Ștergere
    3. Acesta, Orjen, a fost..."the highlight of the day"! Si iti multumesc din suflet pentru el! :)))

      Ștergere